Palo sulatti autojen takapuskurit Rypysuolla

Kuopion Rypysuolla lauantain ja sunnuntain välisenä yönä palanut roskakatos oli poliisin mukaan todennäköisesti tahallaan sytytetty.

Tulipalosta aiheutunut kuumuus vaurioitti poliisin mukaan ainakin neljää roskakatoksen viereen pysäköityä henkilöautoa. Pelastuslaitoksen mukaan palo aiheutti vaurioita myös läheiseen kerrostaloon.

Sunnuntaina päivällä palopaikan läheisyydessä oli pysäköityinä yksi tila-auto ja kaksi muuta henkilöautoa, joiden takapuskurit olivat pahoin sulaneet. Läheisen kerrostalon osoitekyltti oli vääntynyt kuumuudesta. Kerrostalon seinästä oli matkaa noin kymmenen metriä palaneeseen roskakatokseen.

Pelastuslaitos ja poliisi saivat hälytyksen Rypysuontielle hieman kello yhden jälkeen sunnuntain vastaisena yönä. Pelastuslaitoksen ja poliisipartioiden saapuessa paikalle roskakatos oli jo täyden palamisen vaiheessa. Palo saatiin sammutettua nopeasti.

Poliisi pyytää havaintoja alueella tapahtuma-aikaan liikkuneista henkilöistä. Havainnoista voi ilmoittaa poliisin vihjepuhelimeen numeroon 0295415232 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Roskakatoksen palosta pahat vauriot Rypysuolla