Perinteinen kilpailu palasi Kuopion torille

–Päivää, ovatko lihapiirakat yhtä hyviä kuin ennen? Pentti Tarnanen kysyy Leipomoliike Irene Partasen myyntikojulla Kuopion torilla.

–Parempia! Reseptiä on vähän uudistettu. Ja palautetta otetaan vastaan, liikkeen uusi yrittäjä Janne Komulainen vastaa.

Janne ja Jarmo Komulainen jatkoivat maanantaina konkurssiin menneen Irene Partasen tuotteiden myyntiä uusina omistajina, mutta tutun tuotemerkin alla.

Tarnanen otti tiedon Irene Partasen tuotteiden palaamisesta torille ilolla vastaan.

–Viikon parhaita uutisia. Surin suuresti, kun ilmoitettiin, että Irene Partanen lopettaa.

–Nämähän ovat maailman parhaita lihapiirakoita. Kookkaita ja sisällä on hyvä täyte, Tarnanen kehuu.

Jarmo Komulainen suostuu avaamaan uuden lihapiirakan muutoksia.

–Kuorta on vähän muutettu ja lihaa on aiempaa enemmän, hän kertoo.

Uusi piirakka tuntui maistuvan vanhoille asiakkaille.

–Sanoisin, että nämä ovat rapsakoita, Pertti Havukainen makustelee.

Havukaiselle Irene Partasen lihapiirakat ovat aina olleet ykkösvalinta.

–En tiedä minkä takia. Onneksi tuli takaisin, välissä en käynyt syömässä muita piirakoita, hän hymyilee.

 

Avajaisten kunniaksi Komulaiset myivät lihapiirakoita maanantaina euron kappalehintaan.

–Halvat hinnat houkuttelevat, eihän tässä muuten käy niin paljon porukkaa, kuuluu kommentti jonosta.

Jarmo Komulainen kertoi maanantain ensimmäisinä tunteina juuri lihapiirakan olleen kysytyin tuote. Hän lupaa hinnan olevan loppuviikon 1,50 euroa piirakalta.

–Sen jälkeen katsotaan hintaa. Ennenhän se oli 2,20 euroa, kaksi euroa saattaisi olla tasarahana asiakasystävällisempi, hän pyörittelee.

Kalakukkoleipomo Hanna Partasen toimitusjohtaja Perttu Partanen toivottaa kilpailijan tervetulleeksi.

–Mikäs siinä, se on tervettä kilpailua. Ireneenhän meillä on aina ollut hyvät välit, kyllä tänne kaikki mahdutaan, Partanen vakuuttaa.

Hänen mukaansa Hanna Partasen tuotteiden myynnissä ei tapahtunut merkittävää muutosta kilpailijan ollessa poissa. Irene Partasen palattuakaan yrityksessä ei aiota lähteä hintakilpailuun.

–Samalla tavalla mennään kuin aiemminkin. Meillä pyritään satsaamaan enemmän laatuun kuin hintaan, Partanen toteaa.

 

Hanna Partasen tuotteita torilla kaupannut Marko Hirvonen myönsi maanantaiaamupäivällä myynnin olleen hieman totuttua hiljaisempi.

–Väki on avajaispäivänä tuossa seinän takana, hän kertoi kilpailijan kioskiin viitaten.

Hetken kuluttua Irene Partasen kojulla ollut jono kuitenkin siirtyy muutaman metrin länteen Hanna Partasen tiskille.

–Ireneltä loppuivat tarjouspiirakat. Sanoivat lisää tulevan puolen tunnin perästä, mutta en jäänyt odottamaan. Minusta kummankin lihapiirakat ovat yhtä hyviä, mutta jos toinen pitäisi valita, ottaisin Hanna Partasen, Pirkko Turunen paljastaa.

Partasten eväiden tasavahvuus oli mielipiteenä monella muullakin.

–Minulle on ihan sama kummanko lihapiirakkaa syön, molemmat ovat hyviä. Mehevyys on tärkeintä, nimettömänä pysyttelevä mies selvittää Hanna Partasen piirakan ostettuaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kalakukkotappelu jatkuu Kuopiossa

Komulaisen leipomo jatkaa Irene Partasen perinteitä

Näin alkoi viimeinen päivä Irene Partasen leipomossa

Irene Partasen kalakukkoleipomo konkurssiin