Poliisi Kuopion kolarista: Vaikuttaa, että nopeudet eivät olleet kovin suuret

Henkilöauto ja bussi kolaroivat Haapaniemenkadun ja Kirkkokadun risteyksessä Kuopiossa keskiviikkona aamulla noin puoli kymmenen aikaan.

Onnettomuudessa loukkaantui neljä henkilöä. Palomestari Petteri Lintunen kertoi, että loukkaantuneiden vammat eivät ole vakavia.

Bussissa oli tapahtumahetkellä puolenkymmentä matkustajaa.

Onnettomuushetkellä bussi kulki Haapaniemenkatua keskustan suunnasta. Henkilöauto puolestaan tuli risteykseen Kirkkokadulta, kun onnettomuus tapahtui. Risteyksessä on Kirkkokadun suunnasta tuleville kolmio.

Komisario Pekka Jäntin mukaan vaikuttaa alustavasti siltä, että ajoneuvojen nopeudet eivät olleet onnettomuushetkellä kovin suuret.

Alkoholilla ei ole osuutta onnettomuuteen.

Liikenne oli tukossa tapahtumapaikalla noin tunnin verran. Eniten haastetta palomiehille tuotti linja-auton siirtäminen. Se hinattiin lopulta pois paikalta.

 

Juttua muokattu 24.7.2019, kello 10.25 : Muutettu onnettomuuden tapahtumapaikaksi Haapaniemenkadun ja Kirkkokadun risteys. Täsmennetty loukkaantuneiden määrää ja vammojen vakavuutta. Muokattu uudelleen kello 14.30: Lisätty  poliisin tiedot onnettomuudesta.

Juttua muokattu 25.7.2019, kello 10.45: Juttuun on lisätty tieto siitä, että risteyksessä on Kirkkokadun suunnasta tuleville kolmio.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.