Poliisi epäilee: kova ajonopeus ja alkoholi Suonenjoen onnettomuuden syynä

Poliisi epäilee, että Suonenjoella sunnuntaiyönä tapahtuneeseen onnettomuuteen liittyy kova ajonopeus ja alkoholi. Onnettomuus on tapahtunut vasemmalle kaartuvassa mutkassa eikä tapaukseen uskota liittyvän muita ajoneuvoja.

Yksi auton kyydissä ollut matkustaja menehtyi heti tapahtumapaikalla. Neljä henkilöä kuljetettiin jatkohoitoon sairaalaan. Heistä kolme on loukkaantunut lievemmin ja yksi vakavasti.

Poliisin mukaan kaikki autossa olleet olivat savolaisia. Henkilöistä neljä oli nuoria ja yksi keski-ikäinen. Poliisi  ei kuitenkaan vielä sunnuntaina kertonut tarkemmin osallisista tai tutkinnasta.

– Emme ole puhuttaneet vielä vakavasti loukkaantunutta, eikä kaikkia omaisia ole tavoitettu, rikoskomisario Pekka Jäntti perusteli sunnuntaina alkuillasta.

Ulosajo tapahtui tiellä 72 Viipperontien kohdalla sunnuntaiyönä hieman ennen puoli yhtä. Auto oli matkalla Suonenjoelta Pieksämäen suuntaan. Poliisin mukaan auto oli ensiksi ajautunut tien vasemmalle puolelle, jonka jälkeen se kulkeutui tieliittymän yli ja törmäsi puuhun.

------------------------

10.7. klo 11.58: Korjattu tien nimi.

Yksi kuoli ja neljä loukkaantui ulosajossa Suonenjoella