Poliisi kehottaa saapumaan Eurooppa-Liigan otteluun ajoissa ja mielellään ilman autoa

Poliisi tiedottaa seuraavansa tulevana torstaina UEFA:n Eurooppa-Liiga ottelua Kuopion Savon Sanomat Areenalla. Ottelussa kohtaavat KuPS–Legia Warszawa.

Puolalaisen jalkapallojoukkueen faneilla on tunnetusti hurja maine. Poliisi kertoo turvaavansa osaltaan ottelun häiriöttömän kulun ja puuttuuvansa tarvittaessa käyttäytymiseen, joka ei kuulu jalkapallo-otteluun.

Lue myös: KuPSissa tiedostetaan tulevan eurovastustajan fanien hurja maine - "Tätä on pyöritelty jo kaksi viikkoa"

Eurooppa-Liigan ottelun järjestelyt poikkeavat joiltakin osin normaaleista Veikkausliigan otteluista, joten poliisi kehottaa peliä katsomaan tulevia varaamaan riittävästi aikaa pelipaikalle saapumiseen.

– Jos ei ole pakko tulla omalla autolla niin suosikaa julkisia kulkuneuvoja, pyöräilyä tai tulkaa paikalle kävellen, Poliisin tapahtumaorganisaation johtaja komisario Markus Taskinen kertoo tiedotteessa.

Poliisi muistuttaa myös, että paikalle autolla saapuessa tulee noudattaa liikenteenohjaajien merkkejä ja ohjeita. Poliisi kertoo valmistautuneensa myös sulkemaan Kaartokadun tieosuuden Areenan portilta Keihäskadulle, mikäli liikenteen turvallinen sujuminen sitä vaatii.

– Me turvaamme tapahtuman, joten nauttikaa te ottelusta, jollaisia Kuopiossa on harvemmin tarjolla, Taskinen kommentoi tiedotteessa.

Lue myös: Legia tuo ison joukon VIP-vieraita Puolasta – Torstaina Kuopiossa pelattava ottelu on myynyt mainiosti
 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Legia tuo ison joukon VIP-vieraita Puolasta – Torstaina Kuopiossa pelattava ottelu on myynyt mainiosti

KuPSissa tiedostetaan tulevan eurovastustajan fanien hurja maine - "Tätä on pyöritelty jo kaksi viikkoa"