Poliisi sulki asuinalueen kadun kotietsinnän vuoksi – partiot herättivät huomiota kylällä

Poliisi joutui sulkemaan liikenteen sivutiellä rikostutkinnan takia hetkellisesti Siilinjärven Toivalassa tiistaina iltapäivällä.

Poliisi teki kotietsinnän eli etsi rikostutkintaan liittyen henkilöitä ja omaisuutta eräästä kiinteistöstä Toivalan asuinalueella. Suljettu tie oli pihatie, jota pääsee kuitenkin ajamaan ympäri useiden talojen pihoihin omakotitaloalueella.

Koska tutkittuun rikosasiaan liittyi useita etsittyjä henkilöitä, etsintäänkin osallistui useita poliiseja eli tehtävään varatut useat poliisipartiot varmistivat läsnäolollaan, että kotietsintä sujui turvallisesti.

Poliisi ei toistaiseksi kerro julki tarkemmin rikostutkinnan aihetta, koska tutkinta on vasta alkuvaiheessa ja tiedot siitä tarkentuvat vielä.

Kotietsinnässä poliisi otti kiinni useita henkilöitä, jotka liittyvät tutkittaviin rikosepäilyihin.

Tiistaipäivän tilanteesta ei aiheutunut vaaraa sivullisille, mutta ohikulkijoiden liikkumista etsintäpaikalla rajoitettiin hetkellisesti ja ohjattiin kulkijat kiertoreitille.

Poliisi jatkaa tutkintaa kuulusteluilla ja muulla tutkinnalla. Kotietsintä kesti kaikkiaan muutamia tunteja ja se saatiin valmiiksi iltapäivällä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Siilinjärven kotietsintään liittyy omaisuus-, huumausaine- ja aserikoksia –  tutkinta tapahtumista jatkuu