Poliisi tunnisti kolarissa kuolleen savolaisnaisen

Joensuun poliisi tunnisti torstaina liikenneonnettomuuden uhrin, joka menehtyi keskiviikon vastaisena yönä Joensuussa. Rajussa ulosajossa menehtynyt nainen oli 32-vuotias joensuulainen, joka oli kotoisin Koillis-Savosta ja asunut muutamia vuosia Joensuussa.

Autossa ollut miesmatkustaja on hoidossa Kuopion yliopistollisessa sairaalassa. Poliisin mukaan hänen vammansa ovat vakavat.

Onnettomuus sattui keskiviikkona aamuyöllä Joensuun Utrassa. Hätäkeskus sai kello 1.30 ilmoituksen, että Onkilammentiellä on auto ojassa ja autossa on sisällä kaksi ihmistä.

Pelastuslaitoksen palomiehet leikkasivat katon irti autosta ja löysivät kaksi tajutonta ihmistä. Sairaankuljettajat totesivat paikalla naisen kuolleeksi. Miestä lähdettiin kuljettamaan hoitoon - ensin Pohjois-Karjalan keskussairaalaan ja sitten Kuopion yliopistolliseen sairaalaan.

Auto oli suistunut kulkusuunnassaan oikealle metsään vasemmalle kaartuvassa mutkassa. Poliisi sai tiedon jo yöllä, että läheisessä talossa oli käynyt tuntematon mies pyytämässä soittamaan hätäkeskukseen.

Poliisi tavoitti 28-vuotiaan joensuulaisen miehen, joka tunnustikin olleensa autossa kuljettajana. Hän oli ajanut kovaa ylinopeutta.

Poliisi epäilee miestä tässä vaiheessa ainakin törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kuolemantuottamuksesta sekä törkeästä vammantuottamuksesta.

Samana päivänä toinen kuolonkolari

Samana keskiviikkoiltana Joensuussa sattui toinen kuolonkolari. Joensuun Kiihtelysvaarassa henkilöauto suistui rajusti tieltä. Autossa kuoli 34-vuotias joensuulainen nainen.

Autossa oli lisäksi 26- ja 40-vuotiaat joensuulaismiehet sekä 20-vuotias joensuulaisnainen. Heidät kaikki kuljetettiin hoitoon Pohjois-Karjalan keskussairaalaan Joensuuhun.

Poliisi tutkii, kuka autossa oli kuljettajana ja mistä onnettomuus johtui.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.