Poptähti Antti Tuisku osallistui puolimatkan triathlonille Joroisissa – "Meno oli aivan älyttömän hieno! Sydän sulaa"

Keikkatauolla oleva poptähti Antti Tuisku osallistui lauantaina Finntriathlon-kilpailuun Joroisissa. Laulajan osallistumisesta kestävyysurheilukilpailuun päivittivät Instagramissa sekä Finntriathlon että Tuisku itse.

– Antti Tuisku hyvässä vauhdissa puolimatkalla. Uintiaika 42:04 ja pyörä kulkee, Finntriathlonin Instagram-tilillä hehkutetaan.

Lauantaina Tuisku suoritti ensikertalaisena puolimatkan triathlonin, jossa kilpailumatkat ovat 1,9 kilometrin uinti, 90 kilometrin pyöräily ja 21,1 kilometrin juoksu. Tuisku suoritti puolimatkan ajassa 05:23:39 ja kommentoi Instagram-päivityksessä alittaneensa oman tavoiteaikansa noin 17 minuutilla.

Laulaja jättäytyi viime syksynä määrittelemättömän mittaiselle keikkatauolle ja muutti ulkomaille. Espanjasta käsin hän suoritti liikunta-alan opinnot Varalan urheiluopistossa.

 

– Täällä yksi erittäin poikki oleva mutta onnellinen tyyppi haluaa kiittää kaikkia, jotka oli tulleet Joroisiin kannustamaan; meno oli aivan älyttömän hieno! Sydän sulaa, Tuisku iloitsee päivityksessään.

Hän kirjoittaa, että halusi kokeilla triathlonia, vaikkei lajista erityisesti välitäkkään.

– Sanoin ennen lähtöä, että tää on mun eka ja vika puolimatkan triathlon, Tuisku kirjoittaa.

Päivityksen lopussa hän toteaa, että aikoo nauttia kisan jälkeisestä hurmoksesta ja seuraavaksi keskittyä asioihin, jotka ovat lähempänä hänen omaa artistiuttaan.

Puolimatkan triathloniin osallistui myös politiikko Alexander Stubb. Hän harppoi maaliin yhdessä käsi kädessä naisten SM-pronssimitalisti Anni Antikainen.

Lue myös: Käsi kädessä maaliviivan yli – Teräsmieskisoissa oli kirkkaat näkymät
 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Luotin siihen, että juoksussa pystyn kirimään – Henrik Goesch puolimatkan voittoon Joroisissa

Käsi kädessä maaliviivan yli – Teräsmieskisoissa oli kirkkaat näkymät