Puutavararekan kuljettaja pakeni tapahtumapaikalta – poliisi pyytää havaintoja

Täysperävaunullinen puutavararekka heittelehti tiellä niin, että auton lastina olleet puut levisivät pitkin tien vartta.

Rekan kuljettaja pakeni kuitenkin paikalta, joten poliisi pyytää kuljettajaa ilmoittautumaan.

Tiedossa on, että rekka oli liikkeellä Rautavaaralla Hankamäentiellä Viitainmäentien risteyksen lähellä maanantaina, mutta rekka ajautui ensin oikealle kaartuvassa mutkassa tien vasemmalle puolelle ja sieltä takaisin oikealle puolelle.

Kukaan ei jäänyt alle, mutta puut levisivät maastoon pitkin tien vartta. Onnettomuus tapahtui todennäköisesti maanantaina noin kello 13:n aikoihin.

Sivullinen ilmoitti tien varressa olevista puista poliisille noin kello 14.

Poliisi pyytää kuljettajaa ilmoittautumaan tai asiasta tietäviä ottamaan yhteyttä sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai virka-aikana numeroon 0295 415 320.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Savo

Varoitus: Vesisateen liukastamat väylät hyvin liukkaita maanantainakin

Henkilökortteja haettiin ennätysmäärä viime vuonna – hinnan alennus voi lisätä kysyntää tänäkin vuonna

Valepoliisien apurit piilottivat 68 000 euroa vanhuksen rahoja – laajasta vyyhdistä annettiin jo 46:s tuomio

Matkakeskusta odotetaan hartaasti, mutta vanhoihin linja-autoasemiin kulkijoilla olla vahvakin tunneside – tältä Kuopiossa näytti ennen

Poliisi saa Kuopioon uusia poliisiautoja – viime vuonna hälytystehtävien määrässä näkyivät veitset ja huumeet

Nuori kuljettaja ajoi Kuopiossa 159 kilometrin tuntinopeutta

Hornet-ohjaajat harjoittelevat USA:n Stratotankerin kanssa

Joka kerta tuntuu kurjalta lähteä pois", sanovat Mari Kuvaja ja Sami Visa Tahkon-mökillään ja vieraatkin rakastuvat paikkaan – tällä kertaa mökille lensi F1-toimittaja Mervi Kallio

Yhä useammin Tahkon-mökkiä emännöivät miniä ja anoppi yhdessä – kiinteistövälittäjät ja tilasto kertovat, millä hinnoilla mökkikaupat kätellään

Ystävykset Mari ja Sari, 27 vuotta, molemmilla esikoisvauvat ja samannimiset miehet - "No onhan meillä aika paljon yhteistä!"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.