Rantalentopallon tuotto vastasyntyneiden teho-osastolle

Kuopiossa elokuussa pelatun beach volleyn Trust Kapital Open -hyväntekeväisyysottelun tähän mennessä suurin 7 540 euron tuotto lahjoitettiin maanantaina Kuopion yliopistollisen sairaalan vastasyntyneiden teho-osastolle.

Trust Kapital Open on Suomen suurin yksittäinen beach volley -turnaus, jota on järjestetty vuodesta 2006 alkaen. Neljänä viime vuonna se on pelatu Kuopion matkustajasatamassa.

Hyväntekeväisyysottelusta kerätyt tuotot on lahjoitettu KYS:n vastasyntyneiden teho-osastolle kolmesti. Tapahtumaa on seurannut tuhatpäinen yleisö.

Turnauksen pelaajakoordinaattori Lasse Maijala kertoo, että otteluun on osallistunut tunnettuja kuopiolaisia urheilijoita kuten Stanley Cup -voittaja Kimmo Timonen.

Tänä vuonna mukana olivat nyrkkeilijä Amin Asikainen, beach volley -pelaajat Taru Lahti ja Riikka Lehtonen, kaupunginteatterin johtaja Pekka Laasonen, lentopalloilijat Olli-Pekka Ojansivu ja Lauri Kerminen, kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja Leila Savolainen (kesk.), KalPan pelaajat Niko Mikkola ja Balazs Sebok, salibandypelaaja Iiro Lankinen, ringettenaiset Anne Pohjola ja Marjukka Virta sekä espanjalainen beach volley -pelaaja Ignacio Batallan.

Lahjoituksia voi antaa suoraan lastenklinikoiden Kummien sivuille. Esimerkiksi Suomen lentopallomaajoukkue lahjoitti menneen kesän sakkokassan 1 010 euroa hyväntekeväisyyteen.

Hyväntekeväisyysottelun on vuodesta 2014 alkaen järjestänyt Lasse Maijala ja Heidi Kiiskinen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.