Rattijuopot asialla parkissa ja penkassa Varkaudessa

Poliisi pysäytti lauantaina iltapäivällä Varkauden Taipaleentiellä varkautelaisen 1966 syntyneen naisen kuljettaman henkilöauton. Nainen puhalsi alkometriin 1,41 promillea, minkä lisäksi hän oli ajokortiton.

Lauantai-iltana poliisipartio havaitsi Käpykankaantiellä henkilöauton suistuneen lumipenkkaan. Autoa ajoi vuonna 1951 syntynyt varkautelainen nainen.

Nainen oli kerinnyt ajaa noin 50 metriä, ennen kuin auto oli suistunut penkkaan. Lumivalliin suistumista on poliisin mukaan saattanut edesauttaa 2,68 promillen humalatila.

Vuonna 1983 syntynyt mies yritti lauantain ja sunnuntain välisenä yönä lähteä parkkiruudusta liikenteeseen, mutta peruutti takana olleen auton keulaan.

Poliisi epäilee Päiviönsaaressa tapahtuneen törmäilyn syyksi 2,1 promillen humalatilaa ja ajokortittomuutta. Hieman aiemmin mies oli tapellut läheisessä ravintolassa ja tullut poistetuksi sieltä.

Sunnuntaina aamuyöllä poliisipartio pysäytti Käsityökadulla henkilöautolla liikenteessä olleen paikkakuntalaisen vuonna 1965 syntyneen naisen, joka puhalsi 0,8 promillea.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.