Rockcock sulkee Kuopion Väinölänniemen – näin järjestelyt etenevät

Kuopio Rockcock sulkee jälleen Väinölänniemen stadionin ja puiston yleisöltä. Festivaalin käytössä oleva alue on nyt hieman edellisvuosia suurempi. Alueella on käynyt aiempina vuosina kahden päivän aikana enimmillään 20 000 ihmistä.

Alueella on rakennettu maanantaista alkaen, mutta yleisöltä rajattua aluetta on kasvatettu vähitellen viikon aikana.

Väinölänniemen uimaranta sulkeutuu yleisöltä torstai-illan aikana. Perjantaiaamusta alkaen koko puisto ruutukaava-alueeseen saakka on festivaalin käytössä. Portit yleisölle avautuvat perjantaina klo 14.

Rönön asukkaat ja tenniskenttien käyttäjät pääsevät kulkemaan kulkuluvalla itäpuolen tietä pitkin. Länsipuolen Lappalaisenkatu on suljettu.

Tapahtuman leirintäalue sijaitsee Kuopionlahden kentällä. Festivaalialueen ja leirintäalueen väliin sijoittuvassa Brahenpuistossa pääsee kulkemaan vapaasti.

Tapahtuman aikana festivaaliyleisöä suositellaan käyttämään joukkoliikennettä tai polkupyöriä. Petosen ja Saaristokaupungin yöbussit ajavat lisävuoroja.

Valtaosa alueen purkutöistä tapahtuu sunnuntaipäivän aikana. Liikenne Väinölänniemellä kulkee normaalisti maanantaiaamusta alkaen ja stadion on jälleen urheilijoiden käytössä todennäköisesti tiistaina.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.