Roskakatos tuhoutui yöllisessä tulipalossa Kuopion keskustassa – poliisi epäilee paloa tahallaan sytytetyksi

Roskakatos ja sen yhteydessä ollut pyörävarasto paloivat maanantain ja tiistain välisenä yönä Puijonkadulla Kuopion keskustassa.

Pelastuslaitos sai tiedon tulipalosta vähän ennen puolta yhtä yöllä. Palokunnan ja poliisin mennessä katos oli täyden palon vaiheessa. Roskakatos tuhoutui tulipalossa kokonaan ja pyörävarasto osittain. Lisäksi ainakin yksi katoksen viereen pysäköidyistä autoista vaurioitui.

Katos ja varasto olivat kiinni kerrostalossa, joten vaarana oli, että palo olisi levinnyt myös rakennukseen. Kerrostaloa ei evakuoitu, mutta yhden asunnon asukkaat joutuivat hotelliin savuvahinkojen vuoksi.

Pelastustoimenjohtajan mukaan palo vaikuttaa tahallaan sytytelty, joten poliisi tutkii sitä tuhotyönä. Itä-Suomen poliisi pyytää vihjeitä asiasta numeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Savo

Elisan 5G-verkko laajeni kolmannelle paikkakunnalle Pohjois-Savossa

Pohjois-Savossa kaksi uutta koronavirustartuntaa, tartuntaketjuja selvitetään – molemmat tartunnat kotimaasta

Suloinen, mutta uhanalainen liito-orava voi laittaa kaavoitukset uusiksi – Nyt Kuopiossa papanoitu Tekun kaavan päälle

Kuopio ei noudata valtakunnallista linjausta: Ei testaa koronaa viikonloppuisin – Viikolla testeihin pääsee maanantaita lukuun ottamatta hyvin

Yrittäjät, piispa ja Kuopion kaupunginjohtaja keskustelivat yrittäjiä kurittaneesta keväästä – Tukea oli saatavilla, mutta kaikki eivät uskaltaneet hakea sitä

Ilmoittautuminen kansalaisopistoon alkoi rynnistyksellä – suosituimmat kurssit täyttyivät jo aamupäivällä

Iskikö sarjakakkija Varkaudessa? Pussilantaipaleen uimarannan vesi on taas bakteerien pilaamaa

Veronpalautukset toivat vilskettä kauppoihin niin paljon, ettei kodinkoneliikkeestä ehditty asiaa kommentoimaan – "Veronpalautukset aktivoivat, kun ne tulevat tilille"

Kysely: Saitko veronpalautuksia? Mihin käytät rahan? Onko elokuu hyvä maksuaika?

Sähköt voivat pätkiä: Runkoverkon peruskorjaus aiheuttaa katkoja laajalla alueella

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.