Savossa kaahailtiin taas hurjia ylinopeuksia – myös useita rattijuoppoja kiinni

Kaahailevat autoilijat ovat työllistäneet poliisia myös lauantain aikana. Jo perjantaina eri puolilla Savoa mitattiin hurjia ylinopeuksia.

Lauantai-iltana noin kuuden aikaan Lapinlahdella henkilöauton kuljettaja ajoi 138 kilometriä tunnissa paikassa, jossa nopeusrajoitus oli vain 80.  Tapahtumapaikka oli mutkaisella tieosuudella ja muuta liikennettä oli liikkeellä melko runsaasti. Auton kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Auton kuljettaja oli liikkeellä selvin päin. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Liikennettä valvovat poliisipartiot havaitsibat Kuopion Vehmersalmella kahden eri moottoripyörän ajavan reilua ylinopeutta: molemmilla noin 131 kilometriä tunnissa, kun rajoitus oli 80.  Kuljettajat määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Kuljettajat olivat liikkeellä selvin päin. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Suonenjoella henkilöauton nopeudeksi mitattiin 151 kilometriä tunnissa, kun nopeurajoitus oli 80.  Auton kuljettaja oli yksin autossaan. Auton kuljettaja oli liikkeellä selvin päin. Kuljettaja määrättiin ajokieltoon ja asiaa tutkitaan Suonenjoen poliisiasemalla törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Myös lähellä Kuopion keskustaa hurjasteltiin yöllä. Yhden jälkeen yöllä Tasavallankadulla henkilöauton kuljettaja ajoi 128 kilometriä tunnissa, kun nopeusrajoitus oli 50. Autossa oli kuljettajan lisäksi neljä matkustajaa. Auton kuljettaja oli selvin liikkeellä selvin päin. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poliisi pysäytti lauantaina myös useita kuljettajia, jotka ajoivat autoa päihtyneenä. Tapauksia oli muun muassa Kuopiossa, Lapinlahdella, Vesannolla, Iisalmessa ja Siilinjärvellä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Poliisi mittasi hurjia ylinopeuksia perjantai-iltana Savossa: pahimmillaan 210 kilometriä tunnissa