Siilinjärven megavoiton tosite toimitettiin Veikkaukselle: "Enää ei tarvitse huolehtia tämän arvokkaan paperin kohtalosta"

Siilinjärvellä pelatun lähes 92 miljoonan euron voiton tuoneen Eurojackpot-pelin pelitosite on toimitettu Veikkaukselle.

– Minulla on ilo kertoa, että tämä valtavan arvokas tosite on meillä. Nyt ei siis enää tarvitse huolehtia tämän arvokkaan paperin kohtalosta, Veikkauksen tiedottaja Pipsa Öhman sanoo tiedotteessa.

Lähes 92 miljoonan euron voitto meni 50 osuuden porukalle. Veikkaus kehottaa kaikkia porukkaan kuuluvia olemaan yhteydessä Veikkauksen asiakaspalveluun.

– Meidän asiakaspalvelumme kanssa voi sopia tarkemmin voitonlunastukseen liittyvistä asioista. Mielellämme myös juhlistamme voittoa voittajakahveilla kaikkien porukkaan kuuluvien kanssa, Öhman sanoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Vähävarainen eläkeläinen jätti voitokkaan miljoonapelin väliin ja murehti vielä unissaankin – "Miksi sen piti sattua juuri nyt?"

"Suurin asia, mitä Siilinjärvelle on tapahtunut" – Tässä on Suomen puhutuin kauppa ja aika monta onnenhuumaista asiakasta

Siilinjärven kunnanjohtaja: "Seurasimme aamulla, kuka tuli töihin"

Siilinjärven Herkkupadan kauppias nauraa epäilyille: "En ole karkaamassa voittokupongin kanssa etelään"

Arvailut 90 miljoonan voittajista käyvät kuumina Siilinjärvellä – Huhu kertoo "eläkeläismummoporukasta"