Sitkeä odottaja näki urheilu- ja viihdetähdet Kuopiossa – nimmari oli hyvä palkinto

Jo etukäteen oli tiedossa, että osana katukiekon St Hockey Touria nähtävä julkkisten hyväntekeväisyysottelu on noin-aikana riippuen siitä, miten Kime4Kids-hyväntekeväisyysgolfit Siilinjärven Tarina Golfissa päättyvät ja kaikki osanottajat saadaan jatkamaan matkaa seuraavalle pisteelle eli katulätkää pelaamaan.

Lopulta lauantaille noin kello 16.30 merkitty ottelu pääsi alkamaan kello 18.30 aikoihin.

Sitkeimmät nimikirjoitusten ja pelin odottajat palkittiin kuitenkin viihteellisellä ottelulla, jossa nähtiin muun muassa kiekkonimet Kimmo Timonen, Tuukka Rask, Teuvo Teräväinen, Tuomas Kiiskinen, Joonas Lyytinen, Tommi Miettinen, Teemu Hartikainen, Jussi Timonen ja Pekka Rinne, viihdemaailmasta tutut Jaakko Saariluoma ja Ali Jahangiri sekä golfin ex-ammattilainen Mikko Ilonen.

Innokkaimmat fanit pitivät huolen siitä, että paikalle saapuneet starat jäivät ottelun jälkeen antamaan myös nimmareita ja että he antoivat ottaa kuvia itsestään aikatauluongelmistaan huolimatta.

Kimmo Timosen Kime4Kids-tapahtumaan osallistuneita viedään Kuopiossa edelleen, sillä pelien jälkeen heitä odotti löylyttelyt Kuopion Saanalla, ja sen jälkeen on vielä hyväntekeväisyyshuutokauppa, joka on yksityistilaisuus.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

"Istuin Ottawassa, katsoin televisiota ja mietin" – Kimmo Timonen muistaa sen hetken, kun hän päätti alkaa tehdä hyvää

Uusimmat

Savo

Kertakäyttömaskien määrä kasvaa vauhdilla – miten ne pitäisi käytön jälkeen hävittää? Ainakaan yhteen paikkaan niitä ei saa laittaa, varoittaa asiantuntija

Kasvomaski suojaa vain oikein käytettynä – katso ohjeet, mitä maskin käytössä pitää ottaa huomioon

Kunnat aloittavat kasvomaskien jaon vähävaraisille ensi viikolla: "Kuopiossa yhteistyötä diakoniatyön ja SPR:n kanssa"

Laajakaistayhteyksissä suuria alueellisia eroja: Kaavilla "ei metriäkään nopeaa laajakaistaa", Rautavaaralla lähes sadan prosentin kattavuus

Lapinlahdelle valmistui tällä viikolla parkour-puisto: "Toivomme, että nuoriso ottaa tämän uutena mahdollisuutena"

Iso murros myös ilmailussa – ministeri Timo Harakka näkee vahvoja mahdollisuuksia Joroisten kenttähankkeessa

Piispa näkee yhteisiä päätöksiä uhmaavassa papissa anarkian vaaran – kirkossa mielipiteet avioliitosta ovat edelleen kaukana toisistaan

Nettihuumekaupan tiedot johtivat kotietsintöihin – asunnosta löytyi kannabiskasvattamo

Moottoripyörällä poliiseja paennut mies vangittiin

Poliisi taltutti asemiehen poliisikoiralla Iisalmessa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.