Suonenjoki edistää kohtuuhintaista vuokra-asumista

Kiinteistö Oy Suonenjoen Vuokratalot on päässyt Kohtuuhintaisen vuokra-asumisen edistäjien (KOVA ry) jäseneksi. KOVA ry on yleishyödyllisten vuokrataloyhteisöjen edunvalvonta-, palvelu- ja yhteistyöjärjestö.

Järjestö edustaa pitkäjänteisiä, pysyviä ja turvallisia vuokra-asuntojen omistajia ja vuokranantajia. KOVAn jäsenyhteisöjen tavoitteena ei ole tehdä voittoa. Jäsenyhteisöt ylläpitävät asuntomarkkinoilla erityisesti hintakilpailua. Järjestön jäsenistö toimii siten, että pienituloisillakin ihmisillä on varaa kohtuulliseen asumiseen.

Kiinteistö Oy Suonenjoen Vuokratalot on vuonna 1981 perustettu Suonenjoen kaupungin kokonaan omistama yleishyödyllinen ja omakustannusperiaatteella toimiva vuokrataloyhtiö. Yhtiö on kaupungin suurin vuokranantaja ja omistaa tällä hetkellä noin 400 vuokra-asuntoa Suonenjoella. Yhtiön asuntokannan keskivuokra on 9,05 euroa neliöltä kuukaudessa vuonna 2017.

– KOVAn keskittyminen nimenomaan yleishyödyllisten vuokrataloyhtiöiden kehittämiseen ja edunvalvontaan koettiin meillä tärkeäksi markkinatilanteen muuttuessa yhä vain haastavammaksi, Suonenjoen Vuokratalojen toimitusjohtaja Riikka Oinonen valottaa jäseneksi hakeutumisen perusteita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.