Suosittu burgeriravintola palaa alkujuurilleen – "Sieltähän koko konttiperhe sai alkunsa"

Konttiravintola Morton palaa kolmen kesän tauon jälkeen Pieksämäelle, jossa rautalampilaisen ravintola Mortonin historian ensimmäinen merikonttiin rakennettu kausiravintola avattiin kesällä 2013. Ravintola kuitenkin jätti kaupungin, koska Pieksämäen torilla ei ollut esimerkiksi vesi- ja viemäriliittymää.

Lue myös: Konttiravintola Morton avaa sisätilan Varkauteen
 

Kesän 2015 jälkeen Morton on käväissyt Pieksämäellä kesäisin Big Wheels -harrasteajoneuvotapahtumassa. Mortonin yrittäjä Jarna Kaplas kertoo ravintolan tiedotteessa, että pieksämäkeläisiltä on tullut tapahtuman yhteydessä Mortonin paluusta Pieksämäelle.

– Kun kuulimme torin fasiliteettien parantuneen, mielessä alkoi heti pyörimään ajatus paluusta. Pieksämäki on ollut meille aina tosi tärkeä kaupunki – sieltähän koko konttiperhe tavallaan sai alkunsa!

Pieksämäen konttiravintola avataan torilla 24. toukokuuta.

Konttiravintola Morton on burgereistaan tunnettu kausiravintola, joka toimii Pieksämäen lisäksi Kuopiossa, Varkaudessa, Jyväskylässä ja Äänekoskella. Ravintolat avautuvat huhti–toukokuussa.

Ravintola on nimetty Yhdysvaltain itsenäisyysjulistuksen kirjoittajan,  poliitikon John Mortonin mukana, jonka isä oli Rautalammilta lähtöisin ollut Martti Marttinen.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.