Tällaiset pikkujoulut tällä erää - parikymmentä juhlijaa päätyi putkaan

Kuopion pääpoliisiaseman putkassa oli lauantain ja sunnuntain välisenä yönä neljätoista ihmistä ja lauantain vastaisena yönä seitsemän. Määrät olivat huomattavasti tavallista talviviikonloppua isompia, mutta alempia kuin kesän rokkijuhlien aikaan.

Poliisin mukaan säilöönotot johtuivat pääasiassa pahoinpitelyistä ja rattijuopumuksista, joihin epäiltyjä jouduttiin ottamaan yöksi säilöön.

– Rattijuopumukset olivat yleisempi kiinnioton syy kuin, että henkilö olisi joutunut päihtymyksen takia putkaan, komisario Pekka Koistinen Itä-Suomen poliisista kertoi.

Kuopion seudulla vietettiin vilkkainta pikkujouluviikonloppua, jolloin moni yritys, yhdistys tai kaveriporukka vietti pikkujouluja. Kaupungilla oli liikkeellä siksi paljon ihmisiä yöaikaan.

Ravintoloiden varausten perusteella myös ensi viikonloppu on vielä pikkujouluaikaa ennen kuin vilkkain jakso jää jo taakse.

Poliisin mukaan poliisilla oli menneenä viikonloppuna erittäin paljon hälytystehtäviä molempina juhlintaöinä, mutta myös poliisipartioita oli varattu töihin tavallisia talviviikonloppua enemmän.

Isoja onnettomuuksia tai rikoksia ei Savon alueella sattunut, vaan hälytykset olivat enimmäkseen pahoinpitelyjä ja häiriökäyttäytymistä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tällainen oli poliisin 24 tuntia vilkkaimpana pikkujouluyönä Savossa