Törkeä rattijuopumus Rautavaaralla torstaina

Poliisi epäilee, että rautavaaralainen 61-vuotias nainen syyllistyi törkeään rattijuopumukseen Rautavaaran Rasimäessä torstaina kuuden jälkeen illalla. Poliisin mukaan naisen kuljettama auto oli suistunut tieltä ojaan. Auto oli kulkenut ojassa noin 100 metrin matkan, minkä jälkeen auto kääntyi katolleen.

Pelastuslaitoksen henkilöstö käänsi pahoin vaurioituneen auton pyörilleen. Naiselle ei ollut tullut näkyviä vammoja, mutta ambulanssimiehistö vei naisen tarkastettavaksi sairaalaan. Naiselle tehty puhalluskoe antoi tulokseksi 1,35 promillea. Tapahtumasta oli ilmoitettu hätäkeskukseen.

Korjattu jutun kuvituksena käytetyn kuvan kuvatekstiä 26.7. kello 21.30: Kuvatekstin mukaan epäillyn hallusta oli löytynyt pieni määrä kokaiinia. Kuvateksti oli vanhan jutun yhteydessä julkaistusta kuvasta. Rautavaaran törkeästä rattijuopumuksesta epäillyltä ei löytynyt kokaiinia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Savo

Koulut alkoivat Kuopiossa – Vanhempia ei koronan takia päästetty saattamaan ykkösiä sisälle asti

Kesä yllätti matkailualan yrittäjät – "Parhaimpina päivinä meiltä loppuivat parkkipaikkatilat kesken"

Miehen epäillään murhanneen isänsä useilla teräaseilla – poliisi sai tutkinnan valmiiksi

IS: Katri Niskanen suunnitteli hääpuvun siskolleen Kerttu Niskaselle

Itä-Suomen yliopisto antoi kasvomaskisuosituksen – yliopisto tarjoaa maskit opiskelijoille ja henkilökunnalle tiettyihin tilanteisiin

Linjaus maskisuosituksista tulee torstaina – Etelä-Savossa laadittiin jo oma alueellinen suositus

Aluekehitysrahat eivät jakaneet mielipiteitä keskustan puheenjohtajapaneelissa – " Kun menemme pitämään paneelia Satakuntaan tai Etelä-Pohjanmaalle, niin vastauksen pitää olla sama kuin Itä-Suomessa"

Nuhassa ei ole asiaa kouluun, mutta ei aina koronatestiinkään – Kuopiossa testien kysyntä valtavaa eikä kaikkia halukkaita voida testata

Kuivuus ja sateet verottavat viljasatoa myös Pohjois-Savossa

Joka viides kuljettaja ajanut päin punaista liikennevaloissa – poliisi kehottaa havahtumaan koulujen alkuun

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.