Traktori upposi järveen Hankasalmella

Hankasalmen Isovirmaksen jäälle rataa aurannut traktorikuljettaja koki järkytyksen sunnuntaiaamupäivänä, kun jää petti menopelin alta.

Paikallinen mies oli tilanteessa onnekas, sillä hän pääsi pois traktorin hytistä pelastuslaitoksen mukaan "kenkiään kastelematta". Traktori upposi jäihin niin että vain katto ja aura jäivät näkyviin.

Mies oli tehnyt traktorilla järven jäälle noin 1,5 kilometriä rataa ennen kuin jää petti. Onnettomuuspaikka sijaitsee noin 40 metriä rannasta.

Paikallinen kaivinkoneyrittäjä pyrkii nostamaan traktorin maihin sunnuntain aikana. Pelastuslaitos tarkistaa myöhemmin mahdolliset öljypäästöt.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Savo

Yrittäjät, piispa ja Kuopion kaupunginjohtaja keskustelivat yrittäjiä kurittaneesta keväästä – Tukea oli saatavilla, mutta kaikki eivät uskaltaneet hakea sitä

Ilmoittautuminen kansalaisopistoon alkoi rynnistyksellä – suosituimmat kurssit täyttyivät jo aamupäivällä

Veronpalautukset toivat vilskettä kauppoihin niin paljon, ettei kodinkoneliikkeestä ehditty asiaa kommentoimaan – "Veronpalautukset aktivoivat, kun ne tulevat tilille"

Kysely: Saitko veronpalautuksia? Mihin käytät rahan? Onko elokuu hyvä maksuaika?

Oikeus vangitsi 31-vuotiaan varkautelaismiehen epäiltynä puukotuksesta

Essoten alueella on kymmeniä koronavirukselle altistuneita

Savolainen maajussi Antti, 26, herättää hylättyjä autonraatoja henkiin – Youtube-sarjasta tullut nopeasti yllätyshitti

Yrittäjät ja kirkko pohtivat tänään, mitä ne voisivat oppia toisiltaan koronakriisissä – Katso suora lähetys tilaisuudesta tästä

Korona kuritti julkista liikennettä – työmatkalaisten ja koululaisten odotetaan helpottavan tilannetta

Omaisuus- ja huumerikokset kasvoivat viime vuodesta – Poliisi hämmästelee ihmisten helppouskoisuutta nettipetoksissa – "Sitä välillä ihmettelen, etteikö tämä oppi mene perille"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.