Tule Savon Sanomiin bloggaamaan

SSblogit on toiminut pian vuoden ajan. Sivustollamme on keskimäärin 31 000 kävijää viikossa. Suosituimmat yksittäiset blogikirjoitukset ovat tavoittaneet kymmeniä tuhansia lukijoita.

Nyt etsimme lisää kirjoittajia. Toivomme nykyisen noin 70 bloggaajamme seuraan etenkin yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneita ja toisaalta lifestyle-tyyppisistä asioista kiinnostuneita, käytännönläheisiä ihmisiä.

SSblogeissa on jo mukana useita alueemme kansanedustajia ja muita yhteiskunnallisia vaikuttajia. Toivomme tämän joukon laajenevan edelleen. Yhteisiä asioita voi toki kommentoida myös olematta varsinaisesti mukana politiikassa. Uutena SSbloggaajana ja Savon Sanomien kolumnistina aloittaa tänä keväänä muun muassa muotiaiheisesta Mungolife-blogistaan tunnetuksi tullut Anna Vanhanen, joka aikoo puuttua nimenomaan yhteiskunnallisiin aiheisiin.

Haluaisimme myös kasvattaa lifestyle-blogiemme ryhmää. Haemme siis kirjoittajia, joiden intohimona on esimerkiksi ruuanlaitto, askartelu, sisustaminen tai perhe-elämän sujuvoittaminen ja jotka haluavat jakaa ideoitaan ja kokemuksiaan muillekin.

Voit tutustua nykyiseen blogitarjontaamme ja täyttää oman blogihakemuksesi täällä. Sivuilta löytyvät myös blogien pelisäännöt.

Kutsumme valitut bloggaajat tutustumis- ja infotilaisuuteen huhtikuun aikana.