Tuttu toimija ottaa vetovastuun Kuopion uudesta uimahallikahvilasta

KalPa vastaa Kuopion uuden uimahallin Kuntolaakson kahvilatoiminnasta. Kuopion kaupungin hyvinvoinnin edistämisen lautakunta hyväksyi sopimuksen keskiviikkona.

KalPan vastuulla on syksyllä avautuvan uimahallin kahvila- ja asiakaspalvelun järjestäminen. Sopimuksen tarkoituksena on kehittää kuntolaakson uimahallin kahvila- ja asiakaspalvelua ja lisätä asiakasmääriä sekä sen myötä lipputulojen kasvua. Sopimus on tehty viideksi vuodeksi.

Kuopion kaupungin liikuntapaikkapalveluiden päällikkö Saku Kekäläinen kertoo Ylelle, että nykyisen uimahallin kahvilassa ja asiakaspalvelussa työskentelevien ihmisten työsopimuksiin ei tule muutoksia, vaan heidät sijoitetaan vastaaviin tehtäviin.

Uusi uimahalli valmistuu elokuussa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Savo

Varoitus: Vesisateen liukastamat väylät hyvin liukkaita maanantainakin

Henkilökortteja haettiin ennätysmäärä viime vuonna – hinnan alennus voi lisätä kysyntää tänäkin vuonna

Valepoliisien apurit piilottivat 68 000 euroa vanhuksen rahoja – laajasta vyyhdistä annettiin jo 46:s tuomio

Matkakeskusta odotetaan hartaasti, mutta vanhoihin linja-autoasemiin kulkijoilla voi olla vahvakin tunneside – tältä Kuopiossa näytti ennen

Poliisi saa Kuopioon uusia poliisiautoja – viime vuonna hälytystehtävien määrässä näkyivät veitset ja huumeet

Nuori kuljettaja ajoi Kuopiossa 159 kilometrin tuntinopeutta

Hornet-ohjaajat harjoittelevat USA:n Stratotankerin kanssa

Joka kerta tuntuu kurjalta lähteä pois", sanovat Mari Kuvaja ja Sami Visa Tahkon-mökillään ja vieraatkin rakastuvat paikkaan – tällä kertaa mökille lensi F1-toimittaja Mervi Kallio

Yhä useammin Tahkon-mökkiä emännöivät miniä ja anoppi yhdessä – kiinteistövälittäjät ja tilasto kertovat, millä hinnoilla mökkikaupat kätellään

Ystävykset Mari ja Sari, 27 vuotta, molemmilla esikoisvauvat ja samannimiset miehet - "No onhan meillä aika paljon yhteistä!"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.