Tyttöjen Talo muuttaa Kuopiossa uusiin tiloihin

Setlementti Puijolan Tyttöjen Talo muuttaa Kuopiossa uusiin tiloihin. Jatkossa Tyttöjen Talo toimii Tulliportinkadun ja Kuninkaankadun risteyksessä kerrostalossa, joka kuopiolaisten keskuudessa tunnetaan Haaremin talona.

Aiemmin Tyttöjen Talo on toiminut Kauppakadulla Kulttuuriareena 44:n yläkerrassa.

- Ne tilat kävivät ahtaiksi, sillä olemme aloittaneet uusia hankkeita, ja työntekijöittemme määräkin on kasvanut, Tyttöjen Talon johtaja Johanna Luomala avaa syitä muuttoon tiedotteessa.

Setlementti Puijolan tiedotteen mukaan Haaremin talon ylimmän kerroksen 180-neliöinen huoneisto mahdollistaa sen, että ryhmätoiminta ja henkilökohtaiset tapaamiset voidaan nyt toteuttaa yhtä aikaa.

Tyttöjen Talon uusiin toimintoihin kuuluu muun muassa seksuaaliväkivaltatyön hanke. Toiminta on jalkautunut myös Petosen lähiöön, jossa pyritään tavoittamaan niin kuopiolaisia kuin maahan muuttaneita tyttöjä sekä naisia.

Uusimmat

Savo

Kuopion talven kuuma sana "keskuskenttä" tupsahti taas listoille: Kuopio käyttää nyt oikeuttaan, että 8000 katsojan suunnitelma nytkähtää

Kuopioon rakennettiin ennätysmäärä asuntoja – Savon Sanomatkin saattaa muuttaa asuinrakentamisen alta

Lippumäen 23 vuotta palvelleessa kalliojäähallissa vinkuvat kengät viimeistään vuonna 2021 – Uimahallikin korjataan 4,45 miljoonalla

Tahkolla vauhti päällä: Hakusessa lisää urheilutapahtumia, frisbeegolfia huipulla ja näköalatornia rakentamaan

"Pelastava enkeli" tuli loukkaantuneen mummin avuksi Kuopiossa – Hyväntekijälle sataa kiitoksia: "Olet kasvattanut hienon ihmisen"

Kuopiolaismies vaatii talvireittejä myös kävelijöille: "Ne polut, josta ei tule hiihtolatuja, jää täysin hoitamatta"

Suomen paras tanssipaikka löytyy Kuopiosta – listalla muitakin suosikkiravintoloita Savosta

Kuopion keskustaan pysäköintikiellot lumitöiden ajaksi – väärin pysäköinyt maksaa siirtokulut

Itä-Suomen yliopiston tutkijoille lähes 900 000 euroa apurahaa

Tekonivel-leikkaukset loppuvat Varkaudessa – leikkaussalia vaativat operaatiot määrättiin lopetettavaksi

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.