Varas ajoi autolla myymälän ovesta läpi – Poliisit ja vartijat jahtasivat murtovarasta läpi öisen kaupungin

Varas ajoi pakettiautolla myymälärakennuksen nosto-ovista läpi Mikkelissä sunnuntai-iltana.

Varaosa- ja autotarvikemyymälään oli murtauduttu ensin niin, että henkilö pääsi sisään myymälään Saksalankadulla. Sen jälkeen liikkeen sisällä ollut pakettiauto oli ajettu ovista läpi niin, että varas sai vietyä auton mukanaan.

Murto tapahtui sunnuntaina noin kello 21.50 ja siitä meni ilmoitus heti vartijoille, jotka ilmoittavat teosta myös poliisille. Toinen vartijoista lähti seuraamaan pakettiautoa, joka löytyikin hylättynä Launialasta.

Noin puoli tuntia myymälämurrosta hätäkeskukseen tuli ilmoitus, että tummiin vaatteisiin pukeutunut mies oli murtautunut omakotitaloon Lähemässä ja varastanut asunnosta lompakon ja puhelimen. Lähemäki on kaupunginosa Launialan vieressä.

Maanantain puolella yöllä poliisi sai ilmoituksen vielä, että Veturikadulla Mikkelin keskustan suunnalla oli varastettu omaisuutta kuorma-autosta.

Poliisit ja vartijat jahtasivat rikoksista epäilytä miestä niin, että he tavoittivat aamuyöllä kello 5.45:n aikaan mikkeliläisen 34-vuotiaan miehen, jonka hallusta löytyi omakotitalosta anastettua omaisuutta.

Poliisi epäilee miestä koko rikossarjasta varasosamyymälästä kuorma-automurtoon. Miestä epäillään törkeästä varkaudesta, varkaudesta, moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta ja näpistyksestä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.