Varastettu auto suistui katolleen Kuopiossa takaa-ajon jälkeen sunnuntaiaamuna – liikenne kulkee taas normaalisti, auton kuljettaja toimitettu sairaalaan tarkastettavaksi

Auto suistui katolleen Kuopiossa takaa-ajon jälkeen sunnuntaiaamuna. Onnettomuus tapahtui moottoritiellä noin kilometri Kelloniemen rampista pohjoiseen.

Poliisi sai ilmoituksen sunnuntaiaamuna anastetusta autosta noin kello 8.30. Poliisipartio havaitsi anastetun auton Kuopion keskustassa ja yritti pysäyttää auton. Kuljettaja ei totellut pysäytysmerkkiä ja lähti ajamaan poliisia pakoon. Takaa-ajo suuntautui moottoritietä pohjoiseen.

 

Kelloniemen rampin jälkeen auto yritti tehdä U-käännöksen, jolloin se suistui katolleen. Takaa-ajetussa autossa oli yksi henkilö, joka loukkaantui lievästi. Hän pääsi poliisin avustamana ulos ajoneuvosta. Hänet on toimitettu sairaalaan tarkastettavaksi.

Tie oli hetken ajan suljettuna Päivärannan ja Kelloniemen välillä, kun poliisi suoritti alueella tapahtumapaikan tutkintaa. Pelastuslaitos raivasi onnettomuuspaikan ja siirsi auton tien sivuun.

Itä-Suomen poliisi tiedotti Twitterissä kello 9.41, että tapahtumapaikan tutkinta on saatu suoritettua ja liikenne kulkee moottoriteillä jälleen normaalisti.

Poliisi tutkii tapausta ainakin moottorikulkuneuvon käyttövarkautena, törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja rattijuopumuksena. Rikosnimikkeet tarkentuvat tutkinnan jatkuessa

Juttua on päivitetty kello 9.53.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.