Varastettu auto suistui katolleen Kuopiossa takaa-ajon jälkeen sunnuntaiaamuna – liikenne kulkee taas normaalisti, auton kuljettaja toimitettu sairaalaan tarkastettavaksi

Auto suistui katolleen Kuopiossa takaa-ajon jälkeen sunnuntaiaamuna. Onnettomuus tapahtui moottoritiellä noin kilometri Kelloniemen rampista pohjoiseen.

Poliisi sai ilmoituksen sunnuntaiaamuna anastetusta autosta noin kello 8.30. Poliisipartio havaitsi anastetun auton Kuopion keskustassa ja yritti pysäyttää auton. Kuljettaja ei totellut pysäytysmerkkiä ja lähti ajamaan poliisia pakoon. Takaa-ajo suuntautui moottoritietä pohjoiseen.

 

Kelloniemen rampin jälkeen auto yritti tehdä U-käännöksen, jolloin se suistui katolleen. Takaa-ajetussa autossa oli yksi henkilö, joka loukkaantui lievästi. Hän pääsi poliisin avustamana ulos ajoneuvosta. Hänet on toimitettu sairaalaan tarkastettavaksi.

Tie oli hetken ajan suljettuna Päivärannan ja Kelloniemen välillä, kun poliisi suoritti alueella tapahtumapaikan tutkintaa. Pelastuslaitos raivasi onnettomuuspaikan ja siirsi auton tien sivuun.

Itä-Suomen poliisi tiedotti Twitterissä kello 9.41, että tapahtumapaikan tutkinta on saatu suoritettua ja liikenne kulkee moottoriteillä jälleen normaalisti.

Poliisi tutkii tapausta ainakin moottorikulkuneuvon käyttövarkautena, törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja rattijuopumuksena. Rikosnimikkeet tarkentuvat tutkinnan jatkuessa

Juttua on päivitetty kello 9.53.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Savo

Pohjois-Savossa kaksi uutta koronavirustartuntaa, tartuntaketjuja selvitetään – molemmat tartunnat kotimaasta

Suloinen, mutta uhanalainen liito-orava voi laittaa kaavoitukset uusiksi – Nyt Kuopiossa papanoitu Tekun kaavan päälle

Kuopio ei noudata valtakunnallista linjausta: Ei testaa koronaa viikonloppuisin – Viikolla testeihin pääsee maanantaita lukuun ottamatta hyvin

Yrittäjät, piispa ja Kuopion kaupunginjohtaja keskustelivat yrittäjiä kurittaneesta keväästä – Tukea oli saatavilla, mutta kaikki eivät uskaltaneet hakea sitä

Ilmoittautuminen kansalaisopistoon alkoi rynnistyksellä – suosituimmat kurssit täyttyivät jo aamupäivällä

Iskikö sarjakakkija Varkaudessa? Pussilantaipaleen uimarannan vesi on taas bakteerien pilaamaa

Veronpalautukset toivat vilskettä kauppoihin niin paljon, ettei kodinkoneliikkeestä ehditty asiaa kommentoimaan – "Veronpalautukset aktivoivat, kun ne tulevat tilille"

Kysely: Saitko veronpalautuksia? Mihin käytät rahan? Onko elokuu hyvä maksuaika?

Sähköt voivat pätkiä: Runkoverkon peruskorjaus aiheuttaa katkoja laajalla alueella

Oikeus vangitsi 31-vuotiaan varkautelaismiehen epäiltynä puukotuksesta

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.