Varkauden paras palvelu haussa

Varkaudessa haetaan jälleen kaupungin parasta palveluhenkilöä ja talousalueen parasta palveluyritystä. Ehdotuksia Warkauden Nuorkauppakamari ry:n ja Navitas Kehitys Oy:n Palvelun Helmi 2016 -kampanjaan kerätään marraskuun loppuun saakka sekä internetissä että paperilomakkeilla.

– Usein ehdotuksia tulee paljon heti, kun äänestys avataan. Monella on ehdokas jo valmiiksi mielessä, kertoo Eeva Lemiläinen Navitas Kehityksestä.

Ajatuksena on nostaa esiin hyvää palvelua pienen kaupungin tehokkaana kilpailukeinona. Nuorkauppakamari on palkinnut palveluyrityksiä vuodesta 1989 ja Navitas Kehitys palveluhenkilöitä vuodesta 2009.

– Vuodesta toiseen on ollut enimmäkseen eri voittajia. Palkinnot eivät ole keskittyneet samoille, sanoo Johanna Kemppinen nuorkauppakamarista.

Viime vuonna palveluhenkilönä palkittiin K-Market Pirkassa työskentelevä Sami Salminen ja parhaana palveluyrityksenä uimahalli Ilopisara.

Ehdotuksia voi tehdä verkkosivustojen www.visitvarkaus.fi ja www.jcwarkaus.fi kautta sekä lomakeäänestyksellä Varkauden kirjastossa ja uimahalli Ilopisara. Palkinnoista päättää joulukuussa kokoontuva raati, johon kuuluvat järjestäjien edustajat ja edelliset voittajat.