Carlson avaa uuden myymälän Helsinkiin – ensimmäinen Itä-Suomen ulkopuolella

Kuopiolainen tavaratalo Carlson avaa uuden myymälän Helsingin Kalasatamaan. Myymälä tulee olemaan Carlsonin kymmenes ja samalla ensimmäinen, joka sijaitsee Itä-Suomen ulkopuolella.

Myymälä avataan vielä rakenteilla olevaan REDI-kauppakeskukseen. Myymälän valikoima painottuu kodin sisustamisen tuotteisiin ja erityisesti kattamiseen ja ruoanlaittoon sekä lahjatavaroihin. Myymälään tulee myös verkkokaupan noutopiste.

– Olemme pitkään etsineet sopivaa kauppapaikkaa pääkaupunkiseudulta ja nyt löysimme etsimämme. Urbaanille ja trendikkäälle alueelle sijoittuva REDI on keskellä suuria asiakasvirtoja. Myös sisaryhtiömme Halonen avaa REDIin oman, muodin myymälän, kertoo toimitusjohtaja Kyösti Karhunen.

Carlson täyttää ensi vuonna 160 vuotta.

Oy Carlson on Itä-Suomen suurin yksityinen rautakauppa- ja tavarataloketju, joka on perustettu vuonna 1859. Carlsonilla on yhteensä yhdeksän myymälää kuudella paikkakunnalla: Kuopiossa, Joensuussa, Varkaudessa, Mikkelissä, Savonlinnassa ja Iisalmessa.

Carlsonin pääkonttori ja keskusvarasto sijaitsevat Kuopiossa. Veljekset Halonen Oy:llä on yli 20 muodin myymälää eri puolella Suomea. Carlson ja Halonen avasivat omat verkkokaupat marraskuussa 2017.