Ehdota omaa suosikkiasi: Savon Yrittäjät hakee nuorta tsemppariyrittäjää

Savon Yrittäjät hakee parhaillaan Pohjois-Savon alueelta nuorta yrittäjää, jolle voidaan myöntää tänä vuonna Tsemppari-titteli.Titteli voidaan myöntää 35-vuotiaalle tai sen alle olevalle yrittäjälle, joka on muita innostava ja auttava sekä energinen ja positiivinen. Kriteerit täyttävää henkilöä voi ehdottaa 8. marraskuuta asi Savon Yrittäjien kotisivuilla (www.savonyrittajat.fi).

Savon Yrittäjien Nuorten Yrittäjien työryhmä tekee ehdotusten perusteella päätöksen valittavasta henkilöstä, joka palkitaan Nuorten Yrittäjien pikkujouluissa marraskuun viimeisenä lauantaina.

Tsemppari-titteli jaetaan nyt neljännen kerran. Aikaisempina vuosina tittelin ovat saaneet Eemeli Kiukkonen/Eemeli Kiukkonen Photography (2016) Aapo Ruhanen/Tmi Aaponauto (2015) ja Tuomas Kullaa/Kuntokeskus Timmi Oy (2014).

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Talous

Nousu jatkui Wall Streetillä tiistaina

Kauppakamarikysely: Yritysten mielestä paikallisen sopimisen lisääminen ja työvoimakustannusten alentaminen parasta lääkettä Suomen kilpailukyvylle

Kauppakamarikysely: Yritysten mielestä paikallisen sopimisen lisääminen ja työvoimakustannusten alentaminen parasta lääkettä Suomen kilpailukyvylle

UPM aikoo sulkea Suomen vanhimman toiminnassa olevan vaneritehtaan Jyväskylässä – Teollisuusliitto vaatii, että UPM selvittää kaikki mahdollisuudet toiminnan jatkamiselle

Seurakuntien tulos romahtanut liki 20 miljoonalla alkuvuonna: "Tässä on poikkeuksellinen tilanne käsillä"

Marimekolle uusi luova johtaja – muutaman vuoden ajan designin johtamisen malli yhtiössä "ollut toisenlainen"

Kiinteistönvälittäjät näkevät asuntokaupan elpyneen toukokuussa, Hypon Brotherus on varovaisempi: "Kauppaluvut jäävät kymmeniä prosentteja edellisvuodesta"

Pörssikurssit nousivat Yhdysvalloissa mellakoinnin keskellä

Valmet Automotive käynnistää yt-neuvottelut lomautuksista – lomautusuhan alla 1  200 työntekijää 

Autojen ensirekisteröinnit puolittuivat toukokuussa – vuodesta tulossa kauppiaille 2000-luvun ankein

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.