Erikoinen Järvisydän on Etelä-Savon paras

Rantasalmella toimiva Hotel & Spa Resort Järvisydän on valittu Etelä-Savon maakunnalliseksi Vuoden yritykseksi. Valinta julkistettiin maakunnallisessa yrittäjägaalassa Pieksämäellä lauantaina.

Valitsijoiden mukaan yritys on määrätietoisesti laajentanut liiketoimintaansa ja tehnyt riskejä kaihtamatta mittavia investointeja merkittävän järviluontomatkailun keskittymän rakentamiseksi. Yritystä kiitettiin myös esimerkillisestä yhteistyöstä alueen muiden yrittäjien kanssa.

Kolmannessa sukupolvessa toimiva perheyritys on käytännössä monen yrityksen matkailukeskittymä, joka työllistää Heiskasen perheen lisäksi noin 158 palveluntuottajaa.

Viime maaliskuussa avattu erikoislaatuinen järvikylpylä on kohottanut käyttöastetta ja lisännyt asiakasmäärää. Järvisydämen oman hotellin ja huviloiden kapasiteetti on nyt 178 vuodepaikkaa. Noin 40 prosenttia asiakkaista tulee ulkomailta.

Luksusmökkeihin, hotelliin ja viimeisimpänä osin kallioon louhittuun järvikylpylään on investoitu miljoonia.

– Tulevaisuudessa pitää panostaa entistä enemmän palveluun, palvelukokemuksiin sekä elämyksiin, sanoo yrittäjä, toimitusjohtaja Markus Heiskanen.

Heiskanen toivoisi Poronsalmen alueelle Saimaan äärelle ja Linnansaaren kansallispuiston tuntumaan vielä lisää uusia yrittäjiä ja toimijoita.

Vuoden yrittäjän valitsi Etelä-Savon yrittäjien, kauppakamarin, maakuntaliiton, Finnveran ja Fennian edustajien muodostama raati.