Eurosport pysyy Suomen DNA-kaapelissa

Euorosport-urheilukanava näkyy jatkossakin DNA:n asiakkailla kaapelikortin hinnalla. Televisiopalveluja kaapeliverkkoon välittävä DNA pääsi sopimukseen Eurosportin kanssa perjantaina.

- Sopimus on syntynyt tänään. Siitä puuttuu enää vain allekirjoitus, DNA:n viestintäpäällikkö Sinikka Tuomi vahvisti Savon Sanomille perjantaina neuvottelujen yllättävästä käänteestä myönteiseen suuntaan.

DNA tiedotti joulukuussa, että yhteisymmärrykseen Eurosportin kanssa ei päästä. DNA välittää kaapelitelevision Pohjois-Savossa Kuopioon, Siilinjärvelle, Nilsiän Tahkolle ja osaan Maaninkaa. Suomessa DNA:lla on yhteensä noin 260 000 kaapelitelevisioasiakasta.

DNA:n kaapelikortin kuukusimaksu on 2,5 euroa. Se mahdollistaa asiakkaalle maksulliset tv-kanavat. Ilman korttia näkee tv-luvan perussisällön. Taloyhtiöiden ja DNA:n sopimus analogisesti välittyvästä Eurosportista päättyi vuodenvaihteessa.

- Eurosport jatkui analogisena erityisen pitkään. Ei se ole näkynyt ollenkaan, jos taloyhtiöllä ei ole ollut sopimusta. Nyt valinta katsomisesta on yksityisen kuluttajan käsissä, DNA:n Keski- ja Itä-Suomen aluejohtaja Juhani Simpanen kertoo.

Antennitalouksissa Eurosportia myy Suomessa Plus TV. Yhtiö tarjoaa kanavaa halvimmillaan kuukausimaksultaan 17,8 euron kanavapaketin yhteydessä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Talous

Kysely: Maaseudun yritysten näkymät ovat synkentyneet – tulevat omistajanvaihdokset patoavat investointeja

Olvin ja Ponssen tuloskehitys parempi kuin pörssissä keskimäärin – kassavirta-analyysin tulos yllättää myönteisesti

Arto Tiitinen arvostaa yritysten ristiinpölytystä – "Välillä on hyvä heittää aivot narikkaan ja kuunnella metsän huminaa"

OP Pohjois-Savo lyhentää Leppävirran, Nilsiän, Siilinjärven ja Suonenjoen konttoreiden aukioloaikoja

Yhdysvallat ja Kiina pääsivät sopuun kauppaneuvotteluissa: sunnuntaille kaavaillut tullikorotukset peruuntuvat, Kiina lisää maataloustuotteiden ostoja

Bloombergin ja Financial Timesin lähteet: USA ja Kiina päässeet sopuun kauppaneuvotteluissa

EU jatkaa Venäjä pakotteita ratkaisuyrityksistä huolimatta

Euroopan keskuspankki mallaa strategiaansa ilmastokriisin vaatimuksiin – Lagarde piti talouden työkalupakkinsa avoinna ensiesiintymisessään EKP-pomona

Kasviliha-sanasta puhkesi riita, josta sanan lanseerannut Pouttu toivoo nyt hallinto-oikeuden ratkaisua: "Kasvilihasta voisi tehdä uuden hedelmälihan"

Naisjohtajien määrä suomalaisten pörssiyhtiöiden johdossa uuteen ennätykseen – kehitystä tukee aiempi nousu liiketoimintojen johtopaikoille

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.