Eurosport pysyy Suomen DNA-kaapelissa

Euorosport-urheilukanava näkyy jatkossakin DNA:n asiakkailla kaapelikortin hinnalla. Televisiopalveluja kaapeliverkkoon välittävä DNA pääsi sopimukseen Eurosportin kanssa perjantaina.

- Sopimus on syntynyt tänään. Siitä puuttuu enää vain allekirjoitus, DNA:n viestintäpäällikkö Sinikka Tuomi vahvisti Savon Sanomille perjantaina neuvottelujen yllättävästä käänteestä myönteiseen suuntaan.

DNA tiedotti joulukuussa, että yhteisymmärrykseen Eurosportin kanssa ei päästä. DNA välittää kaapelitelevision Pohjois-Savossa Kuopioon, Siilinjärvelle, Nilsiän Tahkolle ja osaan Maaninkaa. Suomessa DNA:lla on yhteensä noin 260 000 kaapelitelevisioasiakasta.

DNA:n kaapelikortin kuukusimaksu on 2,5 euroa. Se mahdollistaa asiakkaalle maksulliset tv-kanavat. Ilman korttia näkee tv-luvan perussisällön. Taloyhtiöiden ja DNA:n sopimus analogisesti välittyvästä Eurosportista päättyi vuodenvaihteessa.

- Eurosport jatkui analogisena erityisen pitkään. Ei se ole näkynyt ollenkaan, jos taloyhtiöllä ei ole ollut sopimusta. Nyt valinta katsomisesta on yksityisen kuluttajan käsissä, DNA:n Keski- ja Itä-Suomen aluejohtaja Juhani Simpanen kertoo.

Antennitalouksissa Eurosportia myy Suomessa Plus TV. Yhtiö tarjoaa kanavaa halvimmillaan kuukausimaksultaan 17,8 euron kanavapaketin yhteydessä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.