Finncommin Oulun ja Rovaniemen lennot jo nettikaupassa

Matkalehden mukaan lentoyhtiö Finncomm aloittaisi jo ensi viikolla lentonsa Ouluun ja Rovaniemelle. Finncomm ei kuitenkaan vahvista tietoa.

Toimitusjohtaja Juhani Pakarin mukaan yhtiö tekee uusien lentokohteiden osalta yhä selvityksiä ja tiedottaa vasta myöhemmin kohteista ja aikatauluista.

E-ticket-nettikaupan listoilla näkyy kuitenkin jo ensi maanantaille viisi edestakaista Finncommin vuoroa Helsingistä Rovaniemelle ja kuusi Ouluun. Finncommin Oulu- ja Rovaniemi-reitit löytyvät myös Helsinki-Vantaan lentoaseman nettisivulta.

Pakarin mukaan kyseisiä lentoja ei kuitenkaan voi varata, vaan järjestelmää testataan. Ainakaan maanantaina lentoja ei aloiteta, hän sanoo STT:lle.

Finncommin rynnäkkö Pohjois-Suomen reiteille ei ole mikään yllätys. Yhtiö kertoi jo kuun alussa, että se luopuu Jyväskylän, Porin ja Seinäjoen reiteistä ja siirtää vapautuvat resurssit tuottavampiin kohteisiin.

Pohjois-Suomen lentojen kilpailusta tulee kovaa, sillä Oulun ja Helsingin väliä reissaaville olisi jatkossa tarjolla jopa yli 20 lentoyhteyttä. Rovaniemen ja Helsingin välillä vuoroja olisi liki kymmenen.