Häkärinteet on vuoden 2008 hiihtokeskus

Hiihtokeskustoimialan ulkopuolinen valintaraati on valinnut Hankasalmen Häkärinteet vuoden 2008 hiihtokeskukseksi. Vuoden hiihtokeskus valittiin jo kahdeksannentoista kerran.

- Häkärinteet on erinomainen esimerkki siitä, miten pienestä hiihtokeskuksesta rakennetaan elämystuote koko perhettä varten, valintaraadin puheenjohtaja, Matkailun Edistämiskeskuksen ylijohtaja Jaakko Lehtonen sanoo.

Perustelujen mukaan Häkärinteet Oy:n pääomistaja Jukka Kirjavainen on hiihtokeskuksen isäntänä luonut hyvin hoidettuun hiihtokeskukseen viihtyisyyttä ja korostaa kaikessa toiminnassaan harrastuksen laatua ja pitkäkestoisuutta.

Samassa yhteydessä Kasurilan hiihtokoulu sai vuoden 2008 hiihtokoulumaljan ja Ruka pokkasi kunniamaininnan asiakaslähtöisestä hiihtokeskuksen kehittämisestä. Kunniamaininnan sai myös erityislasten hiihdonopetustyötä järjestävä Espoon kaupungin Napakettu-ryhmä.

Vuoden hiihtokeskus -valintaraadissa ovat edustettuina Matkailun edistämiskeskus, media, mainostajat, välinevalmistajat ja maahantuojat, Suomen Hiihtoliitto, Suomen hiihdonopettajat ja soveltava laskettelu.