Hoivapalvelut: Coronaria laajentaa Suonenjoelle

Coronaria Hoiva Oy on ostanut Suonenjoen Seudun Vanhustenkotiyhdistys ry:n liiketoiminnan. Kauppa sisältää kahden asumisyksikön palvelut Suonenjoen keskustassa.

Coronaria tulee jatkossa tarjoamaan seudulla ikäihmisten palveluasumista, tuettua asumista ja kotihoitoa asukkailleen. Nykyinen henkilöstö siirtyy Coronarian palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

– Suonenjoki tarjoaa hyvän ympäristön yritystoiminnalle ja yhteistyölle muiden toimijoiden kanssa, Coronaria Hoiva Oy:n toimitusjohaja Arto Lamberg toteaa tiedotteessa.

Coronaria Hoiva Oy tuottaa valtakunnallisesti palveluasumista muun muassa ikäihmisille, kehitysvammaisille, erityistä tukea tarvitseville sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Palvelumme lähtee aina asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden tarpeista, joiden pohjalta räätälöimme palveluiden kokonaisuuden. Yhtiö työllistää noin 1000 työntekijää.

Päivärinteen palvelutalo ja Putamon vanhustentalo tulee kaupan myötä osaksi Coronaria Kotikylä konseptia. Palvelukodin nimet muuttuvat Coronaria Kotikylä Päivärinteeksi ja Coronaria Kotikylä Putamoksi. Liiketoimintakauppa ei vaikuta asiakkaiden palveluihin ja nykyiseen henkilöstöön.

– Coronaria tuo jatkuvuutta toiminnan kehittämiseen ja turvaamiseen, Suonenjoen Vanhustenkotiyhdistyksen toiminnanjohtaja Kirsi Frilander sanoo.

Suonenjoen Seudun Vanhustenyhdistys ry on vuonna 1968 perustettu asumis- ja hoivapalveluita tuottava yhdistys, jonka toimitilat ovat Päivärinteen palvelutalo ja Putamon vanhustentalo. Päivärinteen palvelutalo tarjoaa palveluasumista 23 ikääntyneelle, pitkäaikaissairaalle ja vammaiselle sekä henkilöille, joilla on alentunut toimintakyky. Putamon vanhustentalo tarjoaa palveluasumista 33 ikäihmiselle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.