Kasvu Openin kymmenen parasta yritystä selvillä - joukossa kuopiolainen yritys

Kasvu Open -yritysten parhaimmisto on selvillä. Parhaiden yritysten joukossa on Start again -sarjaan valittu kuopiolainen Snowek Oy, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi työlaitteita kiinteistönhoitokoneisiin, pyöräkuormaajiin, traktoreihin ja kaivinkoneisiin.

Kasvu Open on kasvuyrittäjyysohjelma, jossa yritykset pääsevät testaamaan ideoitaan ja vauhdittamaan kasvuaan yhdessä omien alojensa asiantuntijoiden kanssa.

Tuomaristo on valinnut sadasta finalistista yhteensä kymmenen parasta yritystä. Näiden yritysten joukosta valitaan voittajat ja kunniamaininnan saajat Start again- ja Startup -sarjoissa.

Start again -sarjasta valituksi tulivat Snowekin lisäksi Graphic Concrete Oy, Robben Pieni Puutarha ja Volter Oy. Startup -sarjan kuusi parasta yritystä ovat BroadBit Batteries, Emmy Clothing Company, Neuro Event Labs, Noiseless Acoustics, Oviku ja Te?ted.

Tuomaristo tekee valintansa muun muassa yrityksiä sparranneiden asiantuntijoiden palautteen ja yritysten tiivistettyjen kasvusuunnitelmien pohjalta.

Voittajat julkistetaan Kasvu Openin päätapahtuman yhteydessä tänään torstaina kello 20:30.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.