KuPSia ei ole kysytty Wincapitaan

KalPaa lähestyneet Wincapitan sponsorit eivät ole lähestyneet toista maineikasta kuopiolaista urheiluseuraa KuPSia.

- Ehkä tietona on ollut, ettei kannata, sanoo KuPS Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja pääomistaja Ari Lahti, joka johtaa pankkiiriliikettään Icecapitalia.

KuPS Oy:n hallituksessa ovat myös Sampo Pankin pankinjohtaja Ari Pääkkö ja yrityselämää tunteva Jukka Pitkänen, jotka hekin ymmärtävät, ettei ihmeisiin kannata uskoa .

Lahti huomauttaa, että Suomessa valuuttakauppaosaaminen on heikentynyt oleellisesti Suomen siirryttyä euron käyttöön. Hän ei tiedä ketään valuuttakaupan todellista huippuammattilaista Suomesta.

- Volyymiedun saaminen valuuttakaupassa edellyttää miljardien eurojen pääomia, jollaisia sijoitusklubit eivät milloinkaan saa kokoon, muistuttaa Lahti, joka on itse aikanaan pankkiiriliike Protoksen palveluksessa toiminut neuvonantajana valuuttakaupassa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Talous

Euroopan komissio hyväksyi Alankomaiden miljardituen lentoyhtiö KLM:lle

Ruotsalainen Alfa Laval ostamassa Metson ja Outotecin yhdistymisen ulkopuolelle jääneen Neleksen – kaupan arvo on 1,7 miljardia euroa

Puukauppa kävi nihkeästi alkuvuonna – maaliskuusta lähtien kauppa on kuitenkin käynyt samaan tahtiin kuin vuosi sitten

Koronan vaimentamilla pörssiyhtiöillä kova paine kertoa näkymistään – tuloskaudesta odotetaan synkkää

Lentoyhtiö Emirates saattaa vähentää yhteensä jopa 9  000 työpaikkaa koronapandemian takia

Yhdysvaltain ja Ranskan digiverokiista jatkuu – USA julkisti uusia tullimaksuja 1,3 miljardin dollarin erälle ranskalaistuotteita

Tapahtumat kuin agenttiromaanista: Wirecardin maan alle painuneella johtajalla yhteyksiä salaisiin palveluihin – levitti tietoja Itävallassa ja Britanniassa

Asuntokaupat palasivat kesäkuussa edellisen vuoden tasolle – "Ostajien ja myyjien luottamus markkinaan on nyt palautunut"

Panimoliiton uudeksi johtajaksi Tuula Loikkanen – edeltäjä lähti ministerin erityisavustajaksi

Keskolta positiivinen tulosvaroitus koko vuodelle – kurssi ampaisi nousuun Helsingin pörssissä

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.