Kuopion Yrittäjät kehittää verkostojaan: Yhteistyösopimukset kolmen tapahtuman kanssa

Kuopion Yrittäjät on solminut yhteistyösopimukset kolmen Kuopiossa järjestettävän tapahtuman kanssa. Yrittäjäjärjestön mukaan yhteistyösopimuksen Kuopion alueen Brändiseminaarin, Voittajaksi -seminaari sekä Minna Canth -foorumin kanssa tarjoavat yrittäjille mahdollisuuksia sekä kouluttautumiseen että verkostoitumiseen. Kuopion alueen Brändiseminaarin pidetään jo tulevana perjantaina ja puhujaksi ovat tulossa muun muassa Lenita Airisto sekä Varustelekan yrittäjä Valtteri Lindholm.

Helmikuun lopulla jo kymmenettä kertaa pidettävä KalPan Voittajaksi!-seminaari antaa tänä vuonna osallistujilleen uusia ajatuksia mm. epäonnistumisista oppimisesta. Ääneen pääsevät palkitut johtajat, kuten Suomen parhaana pomona palkittu Joni Kapanen ja pelifirma Next Gamesin toimitusjohtaja Teemu Huuhtanen. Lisäksi puhujina ovat Mustin ja Mirrin toimitusjohtajana tunnettu ja vuoden liikemiehenä palkittu hallitusammattilainen Mika Sutinen sekä it-yhtiö Vincit Oy:n perustaja ja pääomistaja Mikko Kuitunen.

– Lisäksi seminaarin päätteeksi järjestetään Mika Sutisen johdolla sparrauskeskustelu extraetuna seminaariin osallistuville Kuopion Yrittäjien jäsenille, Kuopion yrittäjien puheenjohtaja Sirpa Karppi kertoo.

Snellman -kesäyliopiston kanssa yrittäjien yhteistyöstä on sovittu, että koulutuksiin osallistuvat yrittäjät henkilökuntineen saavat alennuksia koulutusmaksuista. Suunnitteilla on myös selvä rahallinen etu ensi kesäkuussa pidettävään Minna Canth-foorumiin.

– Otamme myös mielellämme vastaan yrittäjien koulutustoiveita, joita meillä on rajattomasti mahdollisuus toteuttaa, Snellman- kesäyliopiston rehtori Soili Meklin kertoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.