Kverneland hylkää Hankkija-Maatalouden

Kverneland Groupin valmistamien Kverneland-, Taarup- ja Accord -työkoneiden merkkiedustus Suomessa keskittyy lokakuussa Agritek Oy:lle.

Kverneland ollut jo vuosia Skandinavian markkinajohtaja auroissa, joiden jälleenmyynti on ollut Suomessa Hankkija-Maataloudella. SOK:n maatalousketju on myynyt lisäksi Taarupin yhdistelmäpaalaimia sekä -paalinkäärimiä.

Edustukset siirtyvät nyt Hankkija-Maataloudelta SGN Groupiin kuuluvalle Agritek Oy:lle, joka pyörittää konemarkkinoilla New Holland -jälleenmyyjäverkostoa.

Agritekin tuontiohjelmaan sisältyvät jatkossa Kverneland-aurat, kultivaattorit, jyrsimet ja lautasmuokkaimet. Uusina tuotteinamarkkinoille tulevat Accord-lannoitteenlevittimet ja -kylvölannoittimet sekä Taarup SiloKing -apevaunut.

Agritek jatkaa vuodesta 1992 jatkunutta Taarup-heinä- ja -rehukoneiden maahantuontia ja markkinointia. Kaikkien kolmen merkin varaosahuolto keskittyy jatkossa Agritekille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Talous

Google ilmoitti 10 miljardin dollarin investoinnista Intiaan – teknologiajätit tiivistävät kilpailua kehittyvästä markkina-alueesta

Euroopan komissio hyväksyi Alankomaiden miljardituen lentoyhtiö KLM:lle

Ruotsalainen Alfa Laval ostamassa Metson ja Outotecin yhdistymisen ulkopuolelle jääneen Neleksen – kaupan arvo on 1,7 miljardia euroa

Puukauppa kävi nihkeästi alkuvuonna – maaliskuusta lähtien kauppa on kuitenkin käynyt samaan tahtiin kuin vuosi sitten

Koronan vaimentamilla pörssiyhtiöillä kova paine kertoa näkymistään – tuloskaudesta odotetaan synkkää

Lentoyhtiö Emirates saattaa vähentää yhteensä jopa 9  000 työpaikkaa koronapandemian takia

Yhdysvaltain ja Ranskan digiverokiista jatkuu – USA julkisti uusia tullimaksuja 1,3 miljardin dollarin erälle ranskalaistuotteita

Tapahtumat kuin agenttiromaanista: Wirecardin maan alle painuneella johtajalla yhteyksiä salaisiin palveluihin – levitti tietoja Itävallassa ja Britanniassa

Asuntokaupat palasivat kesäkuussa edellisen vuoden tasolle – "Ostajien ja myyjien luottamus markkinaan on nyt palautunut"

Panimoliiton uudeksi johtajaksi Tuula Loikkanen – edeltäjä lähti ministerin erityisavustajaksi

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.