LähiTapiola-ryhmän tulos oiva alkuvuonna

Tammi-kesäkuussa LähiTapiola-ryhmän kokonaistulos oli 422 miljoonaa euroa. Yhdistetty kulusuhde ilman perustekorkokulua oli 96,7 prosenttia.

Vahinkovakuutustoiminnan ensivakuutuksen maksutulo oli 750,5 miljoonaa euroa. Se oli 4,2 prosenttia enemmän kuin vuodentakaisella jaksolla. Henkivakuutuksen maksutulo oli 243,3 miljoonaa euroa tammi-kesäkuussa.

Pääjohtaja Erkki Moisander kertoi tiistaina, että Varainhoidon ja Kiinteistövarainhoidon hoidossa olevien varojen sijoitustuotot kehittyivät hyvin.

Asiakkaille hyvitettiin vahinkovakuutuksen keskittämisetuina 36,8 miljoonaa euroa ja maksettiin korvauksina 375 miljoonaa euroa. Lisäksi asiakkaille hyvitettiin vakuutusmaksuista S-ryhmän Bonusta 15,7 miljoonaa euroa. Henkivakuutuksista asiakkaille maksettiin 180,2 miljoonaa euroa korvauksia.

Vuodenvaihteessa LähiTapiolan pääjohtaja vaihtuu. Uudeksi on valittu kauppatieteiden maisteri Juha Koponen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Talous

Tapahtumat kuin agenttiromaanista: Wirecardin maan alle painuneella johtajalla yhteyksiä salaisiin palveluihin – levitti tietoja Itävallassa ja Britanniassa

Asuntokaupat palasivat kesäkuussa edellisen vuoden tasolle – "Ostajien ja myyjien luottamus markkinaan on nyt palautunut"

Panimoliiton uudeksi johtajaksi Tuula Loikkanen – edeltäjä lähti ministerin erityisavustajaksi

Keskolta positiivinen tulosvaroitus koko vuodelle – kurssi ampaisi nousuun Helsingin pörssissä

Fiskarsin uudeksi toimitusjohtajaksi Nathalie Ahlström Fazerilta

Teollisuuden näkymät synkkenivät toukokuussa: uudet tilaukset romahtivat runsaan neljänneksen

Hypo arvioi Suomen talouteen seitsemän prosentin laskua – "Vientiteollisuudelle syksy näyttää hyvin heikolta"

Myönteisistä tulosuutisista kertoneet Tikkurila, Orion ja Kesla vauhdissa pörssissä

Euroryhmän uudeksi puheenjohtajaksi Irlannin valtiovarainministeri –  Suomen Vanhanen arvioi, että uudella puheenjohtajalla on hyvät edellytykset sovittaa yhteen jäsenmaiden erilaisia näkemyksiä.

Ranskan teollisuusministeri tuomitsee Nokian irtisanomisaikeet – tuhatkunta mielenosoittajaa marssi Suomen Pariisin-suurlähetystölle

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.