Marski Data osti MPY:n tulostustoiminnan

Tietotekniikka- ja tietoliikennepalveluita tarjoava MPY on myynyt tulostusliiketoimintansa Kuopiossa, Mikkelissä ja Savonlinnassa toimivalle Marski Data Oy:lle. Ricoh-, HP- ja Lexmark-laitteiden sopimuskantoja koskeva liiketoimintakauppa tehtiin viime perjantaina. Sen myötä kolme henkilöä MPY:n Kuopion ja Joensuun toimipisteistä siirtyy Marski Data Oy:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Asiakkaille yrityskauppa ei aiheuta välittömiä muutoksia.

Yrityskaupalla MPY jatkaa keskittymistään tietoliikenne- ja IT -palveluihin, joita se tarjoaa ympäri Suomen. Yhtiö työllistää 150 työntekijää ympäri maata. Yhtiön liikevaihto oli viime vuonna noin 28 miljoonaa euroa.

– Tämä kauppa on jatkumoa rakennejärjestelyillemme ja tukee tulevaisuuden kehitystämme. Yritysten välistä yhteistyötä pyritään kehittämään jatkossa myös muilla alueilla, MPY:n toimitusjohtaja Jan-Erik Laine kertoo.

Marski Data Oy työllistää noin 45 työntekijää ja sen liikevaihto oli viime vuonna 10,5 miljoonaa euroa.

– MPY:n kanssa solmittu liiketoimintakauppa tukee Marski Datan strategiaa, Marski Datan toimitusjohtaja Armi Salo-Oksa sanoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.