Mehiläinen laajentaa Ylä-Savoon – osti Iisalmen Työterveysaseman

Yksityinen terveydenhoitoalan yritys Mehiläinen on ostanut Iisalmen Työterveysasema Oy:n. Osapuolet allekirjoittivat osakekaupan keskiviikkona.

Mehiläisen mukaan työterveysaseman toiminta jatkuu tutuissa tiloissa Iisalmen Luuniemenkadulla. Kaupalla ei kerrota olevan vaikutuksia henkilöstön työsuhteisiin.

Iisalmen Työterveysasema on paikallinen asiakasyritysten omistama työterveysasema, joka on perustettu vuonna 1975. Yhtiön liikevaihto viime vuonna oli 1,4 miljoonaa euroa.

– Iisalmen Työterveysasemalla on erittäin vahvat perinteet ja kokemus alueen yritysten hoidossa. Työterveysasema on ollut jo vuosia Mehiläisen kumppani: yhteistyö on toiminut hyvin ja toiminnan laatu on erinomaista. Olemme erittäin iloisia, että toimintaa voidaan nyt jatkaa osana Mehiläistä, sanoo Mehiläisen aluejohtaja Andreas Taalas tiedotteessa.

– Haluamme varmistaa korkeatasoiset työterveyspalvelut alueen yrityksille myös jatkossa ja päädyimme siihen, että Mehiläinen on tähän paras kumppani, kommentoi puolestaan Iisalmen Työterveysaseman hallituksen puheenjohtaja Marjatta Rissanen.

Taalas iloitsee myös Mehiläisen palveluverkoston laajenemisesta Iisalmeen.

– Alue on vireää yritystoiminnan ja teollisuuden ansioista ja täällä toimii paljon Mehiläisen asiakkaita. Aiemmin lähimmät toimipisteemme ovat olleet Kajaanissa ja Siilinjärvellä, Taalas kertoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.