Mobile Mondaylle presidentin kansainvälistymispalkinto

Mobiilialan verkostoitumisyhteisö Mobile Monday on saanut Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinnon. Helsinkiläisen Mobile Mondayn koordinoimiin tapahtumiin osallistuu tänä vuonna arviolta 90 000 kävijää 70 kaupungissa eri puolilla maailmaa.

Muut tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinnon saajat ovat Etteplan Hollolasta sekä Proventia Emission Control Oulunsalosta.

- Mobile Monday tavoittaa tehokkaasti mobiilialan ammattilaiset ympäri maailmaa. Kuukausittaiset Mobile Monday -tapahtumat ovat erittäin merkittävällä tavalla rakentaneet maailmalla kuvaa Suomesta mobiilialan edelläkävijämaana ja siten edistäneet alan yritysten kansainvälistymistä, palkinnon perusteluissa sanotaan.

Etteplan on pörssiyhtiö, jonka alana on teollisuustekniikan ja teknisen informaation asiantuntijapalvelujen myyminen yrityksille. Työntekijöitä Etteplanilla on noin 2 000.

Proventia Emission Control on 30 työntekijän yritys, joka kehittää dieselmoottoreiden ja voimalaitosten pakokaasujen puhdistustekniikkaa suunnittelusta lopputuotteeseen saakka.