Moottori-lehti siirtyy Keskisuomalainen-konserniin

Suomen vanhin autolehti Moottori siirtyy Keskisuomalainen-konserniin.

Keskisuomalainen Oyj on sopinut viestintäyhteistyöstä Autoliitto ry:n kanssa. Sopimukseen kuuluu Moottori-lehden kustantamisen ohella järjestön muun viestinnän kehittäminen.

–Yhteinen tavoitteemme on kasvattaa Autoliiton jäsenmäärää. Tämä on Keskisuomalainen-konsernille uusi juttu ja mielenkiintoinen aluevaltaus, Keskisuomalainen Oyj:n toimitusjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi sanoo.

–Autoliitto on vireä järjestö ja hyvä yhteistyökumppani Keskisuomalainen-konsernille. Moottori-lehti istuu mainiosti kustannustoimintaamme, ja digitaalisella puolella voimme varmasti tarjota Autoliitolle uusia ratkaisuja jäsenmäärän kasvattamiseksi sekä viestinnän tueksi.

Autoliiton toimitusjohtajan Pasi Niemisen mukaan välitavoitteeksi on asetettu 150 000 jäsenen rajan ylittäminen vuonna 2016. Yhteistyösopimus edistää tavoitteen saavuttamista, Nieminen sanoo.

Vuonna 1925 perustettu Moottori on Suomen vanhin autolehti. Lehti ilmestyy 11 kertaa vuodessa, ja sen levikki on 104 000 (LT 2012). Tuoreimman Kansallisen Mediatutkimuksen mukaan Moottorilla on 183 000 lukijaa.

Moottori-lehden kustantajana toimii ensi vuodenvaihteesta lähtien Keskisuomalainen Oyj:n tytäryhtiö Suomen Lehtiyhtymä Oy, jpnka osake-enemmistön Keskisuomalainen Oyj osti maaliskuussa. Moottori-lehden toimitus ja markkinointi organisoidaan Lehtiyhtymän asiakaslehtiyksikön Omnipressin yhteyteen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.