Osuuspankki muuttaa uusiin tiloihin Nilsiässä

OP Pohjois-Savon Nilsiän konttori muuttaa Uusmarkkalan liiketiloihin. Tiloihin tehdään kuluvan vuoden aikana muutostyöt ja pankkitoiminta aloitetaan siellä viimeistään ensi vuoden alussa.

– Nykyinen toimitalo, osoitteessa Nilsiäntie 65, on suunniteltu 1980-luvun tarpeisiin, jolloin pankkitoiminta oli hyvin toisenlaista kuin tänään. Niin asiakkaiden asiointi konttorissa kuin henkilöstömääräkin ovat vähentyneet vuosikymmenten aikana merkittävästi, OP Pohjois-Savon toimitusjohtaja Seppo Pääkkö kertoo tiedotteessa.

Pankki on omistanut jo aiemmin yhden huoneiston Uusmarkkalasta ja viime viikolla kaupat tehtiin kahdesta muusta huoneistosta.

Pankin varatoimitusjohtajan Mikko Vepsäläisen mukaan vanha kiinteistö vaatii viiden vuoden kuluessa laajan peruskorjauksen. Kiinteistön jatkoon vaikuttaa myös siinä toimivien vuokralaisten tilanne.

– Kartoitamme tulevien kahden vuoden aikana eri vaihtoehdot ja teemme päätökset kiinteistön tulevaisuudesta, mikä voi esimerkiksi olla kiinteistön myynti, Vepsäläinen sanoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.