Pohjola Rakennus laajentaa Kuopioon

Pohjola Rakennus -konserni on perustamassa tytäryhtiön Keski- ja Itä-Suomeen. Uudelle tytäryhtiölle tulee konttorit Kuopioon ja Jyväskylään, jossa konsernilla on jo tonttivarauksia asuntotuotantoon.

– Pitkässä juoksussa Kuopion on varmasti vetovoimaisempi kaupunki, mutta molemmat ovat varmasti hyviä. Toiminta alkaa toukokuun alusta kunhan rekrytointi ensin saadaan valmiiksi, konsernijohtaja Juha Metsälä kertoo.

Nykyisen konsernin muodostavat emoyhtiö Pohjola Rakennus Oy Sisä-Suomi sekä tytäryhtiöt Pohjola Rakennus Oy Uusimaa, Häme ja Infra.

Viime vuonna Pohjola Rakennus -konsernin liikevaihto oli 85,2 miljoonaa euroa, jossa oli kasvua edellisestä vuodesta lähes 30 prosenttia. Liikevoittoa konserni näytti viime vuodelta 5,2 miljoonaa euroa.

– Hyvän tuloksen edellytyksenä on tuotantomme tehokkuus ja suhdanteiden hallinta. Osasimme analysoida markkinat oikein, suunnitella asuntotuotannon todellisen kysynnän mukaan sekä tuottaa kilpailukykyiseen hintaan, Metsälä arvioi yli 600 uuden asunnon tuotantoa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.