Poliisiautojen rakentaminen siirtyy Kuopioon

Poliisiautoja, arvokuljetusautoja ja vartiointiautoja Suomeen ja ulkomaille rakentava JR Tailored Vehicles Oy siirtää toimintansa Iisalmesta Kuopioon. Yritys aloittaa Itkonniemen Sammonkadulla 600 neliön hallissa tammikuussa.

Kyseessä on iisalmelaisesta Profile Vehiclesista viime keväänä eronnut yritys. Uuden yrityksen toimitusjohtaja ja ainoa omistaja Jarkko Repo osti huhtikuussa poliisiautojen liiketoimintaosa-alueen Repojen perheyrityksestä itselleen.

- Tämä liiketoiminta oli ikään kuin omana liiketoimintamallina erillään ambulanssiliiketoiminnasta jo siellä, pikkupojasta lähtien perheyrityksessä työskennellyt Repo kertoo.

JR Tailored Vehicles toimittaa poliisin niin sanottuja koppiautoja ainakin Suomeen ja Viroon. Yrityksen siirto Kuopioon ilahduttanee myös seudun muuta teollisuutta. Kokoonpanoon keskittyvä yritys ostaa kaikki komponentit asennusvalmiina.

- Alihankintaverkoston painopiste siirtyy meidän mukana Ylä-Savosta Kuopioon. Haluan pistää painoa Kuopion seutuun jo ihan välimatkojen takia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.