Pop-Up Kuopion liikkeet avaavat maanantaina

Kuopion Nuorkauppakamarin järjestämän Pop-Up Kuopion kampanjaliikkeet avaavat ovensa ensi maanantaina kolmessa eri kauppakeskuksessa, eli Minnassa, Aapelissa ja H-talossa.

Kaksi viikkoa kestävän kampanjan aikana yritykset voivat kokeilla omaa liikeideaa Kuopion keskustassa, testata tuotteen tai palvelun kysyntää sekä kerätä asiakaspalautetta ja markkinoida omia tuotteita tai palveluja.

Omalla liikkeellä ovat mukana Kekäle, Etola, Eräreppu, Excuse My BonBon, Sivusauma, EK for Kids, FOB!, Innoliikelahja, Ones, Lasilinkki, FuzaWool, Bodium, Homcare sekä retropelihuone Game Over. Liikkeet ovat avoinna 1-2 viikkoa. Tänä vuonna on myös Pop-Up Kuopio infopiste kauppakeskus Minnassa.

– Pop-Up kampanja on meille oiva tilaisuus kokeilla liikkeen toimivuutta Kuopiossa. Tuomme liikkeeseen suuren osan syksyn takkivalikoimastamme miehille ja naisille, Kekäleen Tomi Altio kertoo tiedotteessa.

Tapahtumaa ovat Kuopion Nuorkauppakamarin kanssa yhteistyössä järjestämässä Kuopion kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys, Kauppakeskukset Aapeli, Minna ja H-talo, Kuopion kaupungin Yrityspalvelut, Kuopion Yrittäjät ja Kuopion seudun Uusyrityskeskus.