Rautalammin keskustan K-Market muuttaa OP:n tiloihin

Rautalammin keskustan K-market muuttaa OP:n tiloihin osoitteeseen Kuopiontie 32. Samalla pankin palvelut jakaantuvat kahteen kerrokseen. Alakertaan jäävät kassapalvelut ja Ottoplus-automaatti. Asiantuntijapalvelut muuttavat toiseen kerrokseen.

Rautalammin K-Market muuttaa nykyisiin OP:n tiloihin OP:n vuokralaiseksi. Pankkisalia ryhdytään remontoimaan kaupalle sopivaksi jo seuraavien viikkojen aikana. Tavoitteena on avata kauppa kesän lopussa. Pankin palvelut säilyvät entisellään ja ne jakaantuvat kahteen kerrokseen.

– Olen erittäin tyytyväinen, että saamme Rautalammille loppukesästä uuden konseptin mukaisen ja nykyiset vaatimukset täyttävän K-ruokakaupan. Uudenlainen kauppapaikka lisännee myös Rautalammilta saatavien elintarvikkeiden ja erikoistuotteiden valikoimaa, sanoo K-ryhmän Itä-Suomen aluejohtaja Jari Kuosmanen tiedotteessa.

OP Rautalammen toimitusjohtajan Esko-Pekka Markkasen mukaan nykyinen toimitila on ollut liian iso ja kallis ylläpidettävä.

– Tällä toimenpiteellä tehostamme merkittävästi toimintaamme ja turvaamme pankkipalveluiden säilymisen paikkakunnalla. Päivittäispalvelut ja rahannosto säilyvät alakerran tiloissa, joista tulee hissi yläkertaan asiantuntijapalveluihimme, Markkanen kertoo.

K-Market Rautalampi jatkaa muuton jälkeen normaalisti K-kauppias Irene Komulaisen vetämänä. Nyt K-Market sijaitsee saman tien varressa osoitteessa Kuopiontie 47.