Rautavaaran tietoverkko-osuuskunta: kiinnostus liittymiin on kasvanut

Hiljaiselo vuosi sitten joulukuussa yrityssaneeraukseen päätyneen Rautavaaran tietoverkko-osuuskunnan ympärillä on päättymässä. Samalla kiinnostus osuuskunnan liittymiä kohtaan on kasvanut ja keväällä tehty markkinointikampanja on tuonut kymmeniä uusia liittymiä.

Lisäksi kiinnostus uusien alueiden rakentamista kohtaan on virinnyt.

– Rautavaaran tietoverkko-osuuskunta on suunnitellut Berliinin teollisuusalueen kaapelointia Varpaisjärven taajamassa. Rakentamisen ajankohta on ensi keväänä. Rakentaminen edellyttää, että Pohjois-Savon ELY-keskus myöntää Rautavaaran tietoverkko-osuuskunnalle kyläverkkotukea ja että liittymäsopimukset kattavat omarahoitusosuuden, osuuskunnan toimitusjohtajan tehtäviä hoitava Pirjo Manninen sanoo tiedotteessa.

Myös taloustilanne on kohenemassa. Syyskuun lopussa tehdyn välitilinpäätöksen mukaan osuuskunnan oma pääoma on pääomalainat huomioiden positiivinen ja ennusteen mukaan tilinpäätöksessä yli puolet osuuspääomasta, jolloin merkintä kaupparekisterissä oman pääoman menettämisestä voidaan poistaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Talous

Kysely: Maaseudun yritysten näkymät ovat synkentyneet – tulevat omistajanvaihdokset patoavat investointeja

Olvin ja Ponssen tuloskehitys parempi kuin pörssissä keskimäärin – kassavirta-analyysin tulos yllättää myönteisesti

Arto Tiitinen arvostaa yritysten ristiinpölytystä – "Välillä on hyvä heittää aivot narikkaan ja kuunnella metsän huminaa"

OP Pohjois-Savo lyhentää Leppävirran, Nilsiän, Siilinjärven ja Suonenjoen konttoreiden aukioloaikoja

Yhdysvallat ja Kiina pääsivät sopuun kauppaneuvotteluissa: sunnuntaille kaavaillut tullikorotukset peruuntuvat, Kiina lisää maataloustuotteiden ostoja

Bloombergin ja Financial Timesin lähteet: USA ja Kiina päässeet sopuun kauppaneuvotteluissa

EU jatkaa Venäjä pakotteita ratkaisuyrityksistä huolimatta

Euroopan keskuspankki mallaa strategiaansa ilmastokriisin vaatimuksiin – Lagarde piti talouden työkalupakkinsa avoinna ensiesiintymisessään EKP-pomona

Kasviliha-sanasta puhkesi riita, josta sanan lanseerannut Pouttu toivoo nyt hallinto-oikeuden ratkaisua: "Kasvilihasta voisi tehdä uuden hedelmälihan"

Naisjohtajien määrä suomalaisten pörssiyhtiöiden johdossa uuteen ennätykseen – kehitystä tukee aiempi nousu liiketoimintojen johtopaikoille

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.