Rekrytointikampanja: Hydroline palkkaa syksyn aikana 40 työntekijää

Hydrauliikkaratkaisuja globaaleille laitevalmistajille innovoiva siilinjärveläinen Hydroline Oy rekrytoi syksyn mittaan 40 henkilöä tuotantoonsa.

– Myyntimme kasvaa vahvasti ja tällä hetkellä näyttäisi, että meidän tulee kasvattaa tuotannon kapasiteettia ensi vuoteen mennessä yli 40 prosenttia. Myös Puolan tuotantolaitoksemme kiinteistöä laajennetaan ja myyntiin rekrytoidaan lisävoimaa vielä tämän vuoden puolella, Hydroline Oy:n toimitusjohtaja Mikko Laakkonen kertoo tiedotteessa.

Hydrolinen asiakaskuntaan kuuluu kattava joukko globaaleja teollisuusjättejä kuten Agco, Bronto Skylift, Cargotec, John Deere, Normet ja Sandvik.

– Alan murros avaa merkittäviä mahdollisuuksia kaltaisellemme toimijalle. Kehitämme korkeaa teknologiaa, joka on kaukana perinteisestä konepajatoiminnasta, Laakkonen jatkaa.

Juuret Kuopiossa, siivet maailmalla

Kolmannen polven perheyhtiö työllistää tällä hetkellä noin 250 työntekijää. Puolaan vuonna 2014 perustetulla tehtaalla työntekijöitä on parikymmentä. Yhtiön liikevaihto oli viime vuonna 36,6 miljoonaa euroa, ja kuluvalle vuodelle ennakoidaan jopa noin 20 prosentin kasvua. Liikevaihdosta menee välillisesti vientiin peräti noin 95 prosenttia.

– Uskon, että murroksensa myötä ala alkaa kiinnostaa myös nuoria nykyistä enemmän. Syystäkin, sillä ala tarjoaa loistavat kehitysmahdollisuudet, ja siltä voi suunnata myös kansainväliselle uralle. Henkilöt, jotka ymmärtävät tuotannon eri osa-alueet, ovat kullan arvoisia, Laakkonen sanoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.